Zajedno: Naprednjačka vlast će pokušati da nasiljem zgazi volju više od 80 odsto građana

"Naprednjačka vlast je objavila da će nasiljem pokušati da zgazi volju više od 80 odsto građana Srbije", ocenila je opoziciona stranka Zajedno, nakon usvajanja današnje uredbe.
"Građani su u više navrata pokazali da neće dozvoliti otvaranje rudnika i uništavanje Srbije. Aleksandar Vučić (predsednik države) je pokazao da ga narod ne zanima", piše u saopštenju te stranke.
Zajedno ukazuje na to da će "u takvim uslovima, uzrokovanim pohlepom i političkom megalomanijom Aleksandra Vućića, nezainteresovanog za dobrobit i volju građana, on biti odgovoran za svaki sukob i posledice".
"Odnarođena vlast, vođena isključivo lukrativnim i koruptivnim interesima, spremna je da pokrene svako zlo u svojoj zemlji", smatra stranka Zajedno.
  • stručnjaci

    17.07.2024 08:20
    Samo nek 1% zastupa stavove 80%.
  • Iguman

    17.07.2024 08:15
    Rio Tinto u Srbiju su doveli ljudi iz Demokratske stranke i oni su im dali obecanja i sve dozvole. Sve su to dobro naplatili. E sad kad treba da se nastavi sad pljuju i prodaju majku Srbiju. To znaci da bi i rodjenu majku prodali za bednu sicu. Oni moraju da opravdaju novac koji su uzeli, ali narod to vidi. Tzv Cuta je prvi u tome ucestvovao i prodavao zemlju Rio Tintu.
  • ///

    16.07.2024 22:43
    @ Zoran
    Sa državom se ne sklapaju nikakvi ugovori. Država daje ili oduzima dozvolu, zavisno od toga da li su uslovi ispunjeni. Država može i da nacionalizuje. RT nije mogao da sklopi nikakav ugovor, a dozvola mu je istekla.
    Kome je RT dao pare, taj neka i vrati. Građani ništa ne duguju RT.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija