Vučić: Želim da uđem u udžbenike, mogu me zaustaviti jedino ako slučajno budem ubijen ili umrem

Od sledeće nedelje planiram da idem u narod. Pošaljite mi kalendar protesta pa ću da vas obavestim da li ću ići u to vreme, rekao je predsednik Aleksandar Vučić.
Vučić: Želim da uđem u udžbenike, mogu me zaustaviti jedino ako slučajno budem ubijen ili umrem
Foto: 021.rs
"Gde god se pojavim, imaću više naroda koji će želeti da čuju plan za budućnost jer je uvek najlakše nešto rušiti", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, prenosi Danas.
Odgovarajući na pitanje N1 o njegovim aktivnostima tokom ove nedelje koje su bile tokom večeri kada se odvijaju protesti protiv Rio Tinta, odnosno da li je to slučajno ili namerno, kaže da se sinoć obratio tek kada je čuo značajne poruke sa protesta "teoretičara zavera".
"Valjda bi trebalo da sedim i da se pokrijem ušima i samo gledam N1. Imam pametnija posla. Ili bi valjda trebalo da ćutim ili da odem na odmor. Da sam otišao na odmor kritikovali biste me zbog toga. Ne valja ni kad radim", rekao je Vučić.
 
Prema njegovim rečima, ne namerava da se odmara još neko vreme, a mandat mu se završava za dve i po godine. Za to vreme, kazao je da želi da uđe u istorijske čitanke i udžbenike.
 
"Niko me u tome neće zaustaviti. Može da mi se desi samo nezgoda da me neko slučajno ubije ili da slučajno umrem. Toliko još energije imam, iako sam ostarioa ali i dalje imam više energije od svih ostalih zajedno", naveo je on.
Na pitanje da li je istina da je od ruskih službi da se u Srbiji spremaju neredi sa ciljem državnog udara, kaže da su danas dobili zvanične informacije o tome i da se time bave nadležne institucije.

Komentari 132

  • Prestigao

    13.08.2024 20:01
    I zauzeo
    Vrlo brzo ulaziš nea problema. Kad je mogao Ali Baba i 40 razbojnika, pa ti si to sa svojima već prešišao
  • Goran

    13.08.2024 16:37
    He he
    Voleo bih da rubriku vucic i njegovi lopovluci i ludorije gledam u rubrici,,Vesti iz sveta,, a da to ne znaci da sam otisao da zivim u nemacku kao polovina mojih prijatelja
  • B

    13.08.2024 16:17
    V
    100% a na naslovnoj strani udžbenika : Jovana Jeremic u uniformi srpskog oficira iz 1.svj rata..Udžbenik pod naslovom "Manipulativne radnje i unistenje duhovnosti,kulture i tradicije " 2.udžbenik naslovnica :Karleuša Naslov:"Ekonomija i estrada SVE na prodaju"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Ugašen požar na planini Troglav

Požar koji je na planini Troglav iznad Ibarske klisure zahvatio oko 300 hektara niskog rastinja, mešovite šume i suve trave, jutros je ugašen.