FOTO MUP zvanično saopštio: Dačić listao novine, pa našao vest koja ga čini ponosnim

Ministarstvo unutrašnjih poslova poslalo je zvanično saopštenje o tome kako je ministar Ivica Dačić čitajući kineski dnevni list bio "ponosan".
FOTO MUP zvanično saopštio: Dačić listao novine, pa našao vest koja ga čini ponosnim
Foto: MUP
Sa zvaničnog mejla MUP-a medijima je upućeno saopštenje kako je potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, koji se nalazi u zvaničnoj poseti Kini u novinama naišao na zanimljivu vest.
Nakon završenog Globalnog foruma o saradnji u oblasti javne bezbednosti u Lianjungangu, Dačić se uputio u Guangdžou, gde će se sastati sa najvišim predstavnicima bezbednosti Provincije Guandong i grada Guangdžou, i narednog dana prisustvovati završnoj vežbi specijalnih jedinica MUP-a Srbije i Ministarstva javne bezbednosti NR Kine i posetiti naše pripadnike koji učestvuju u zajedničkim patrolama sa kineskim kolegama.
"Tom prilikom, na letu od Lianjunganga ka Guangdžouu, čitajući kineski dnevni list 'Čajna dejli', naišao je na vest koja ga je učinila ponosnim", piše u dopisu medijima.
 
 
U saopštenju se citira ministar koji kaže da se iznenadio čitajući novine.
 
"Iznenadio sam se kada sam, na letu iz Lianjunganga ka Guangdžouu, čitajući kineski dnevni list 'Čajna dejli', naišao na fotografiju naših policajaca u zajedničkoj patroli sa svojim kineskim kolegama, kojima sam se uputio u posetu. Raduje me što i naši kineski prijatelji pridaju značaj i ističu važnost zajedničkih patrola, i promovišu ih samim tim što je u ovom renomiranom listu, na značajnom mestu, objavljena vest sa ovom fotografijom, kojom je u svet poslata najbolja slika o srpskom policajcu", rekao je ministar Dačić i istakao da je ponosan na pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova koji svojim učešćem u zajedničkim patrolama, daju veliki doprinos jačanju prijateljstva dva naroda.
 
  • Msjs

    11.09.2024 13:14
    Marica
    Ovi što lupaju minuse zanima me koliko košta svaki minus i koliko čovek može da bude g.... Da bi to radio
  • Добро памтим све...

    11.09.2024 11:12
    Чита ли овај?
    ...и вести о издаји и предаји Космета
  • Gagi

    10.09.2024 14:21
    Isti naša Maja....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija