Sin Donalda Trampa u Beogradu organizovao večeru za biznismene iz Srbije

Sin Donalda Tramp doputovao je u Beograd, gde je, u jeku američke predizborne kampanje, organizovao večeru za grupu biznismena.
Sin Donalda Trampa u Beogradu organizovao večeru za biznismene iz Srbije
Foto: Screenshot (YouTube/KENS 5: Your San Antonio News
Kako prenosi N1, Donald Tramp Mlađi je večeru organizovao u jednom hotelu u centru Beograda, a događaj nije bio javno najavljen.
 
U Ambasadi SAD u Srbiji nisu komentarisali dolazak Trampovog sina u Beograd.
Prema saznanjima N1, večeri nije prisustvovao niko od predstavnika Vlade Srbije. Tramp Mlađi napustio je jutros Beograd, a večeras će sličan događaj organizovati u Bukureštu. Za razliku od Srbije, ta poslovna večera je najavljena u rumunskim medijima.
 
Donald Tramp Mlađi je izvršni potpredsednik Tramp Organizacije i upravlja kompanijom zajedno sa svojim mlađim bratom Erikom. Njihova kompanija poslovala je sa stranim vladama i u periodu dok je njihov otac Donald Tramp bio predsednik SAD, što je naišlo na neodobravanje u američkoj javnosti.
Tramp Mlađi je aktivno učestvovao u predsedničkoj kampanji svog oca 2016, kada se sastao i sa ruskim advokatom koji je obećavao štetne informacije o kampanji Trampove protivkandidatkinje Hilari Klinton.
 
Bio je aktivan i u predsedničkoj kampanji svog oca 2020. Nakon poraza Donalda Trampa od Džozefa Bajdena, Tramp Mlađi bio je jedan od najglasnijih promotera teorije zavere o pokradenim izborima i pozivao je pristalice njegovog oca na "totalni rat", zbog čega je državni tužilac Distrikta Kolumbija razmatrao da ga optuži za podsticanje nasilnog napada na Kapitol SAD koji se desio 6. januara 2021.

Na nacionalnoj konvenciji republikanaca 2024. predvodio je predstavljanje Džej Di Vensa koji je promovisan za kandidata za potpredsednika SAD u slučaju pobede Donalda Trampa.

  • Ташоли

    24.09.2024 15:10
    Па добро, Бајденов син би вероватно организовао вечеру са локалним нарко дилерима.
  • Dejan

    24.09.2024 14:42
    Srb
    Dosao da vidi ko je prisao valovu,skim ce da radi i da rovari po srbistanu !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija