Velja Ilić: Nema više energije kao 5. oktobra, Srbija potpuno ućutala, DOS su izdali njegovi ljudi

Predsednik stranke Nova Srbija i jedan od predvodnika petooktobarskih demonstracija Velimir Ilić ocenio je danas da se Srbija "potpuno ućutala", da nema više energije da se nešto promeni.
Velja Ilić: Nema više energije kao 5. oktobra, Srbija potpuno ućutala, DOS su izdali njegovi ljudi
Foto: Screenshot (Youtube/Nova S)
Dodao je da su se na vlast vratili oni zbog kojih se i desio 5. oktobar 2000.
 
On je za Danas povodom 24 godine od masovnih demonstracija u Beogradu kojima je okončana vladavina Slobodana Miloševića, rekao da nikada u istoriji Srbije nije bilo većeg jedinstva nego što je bilo tada.
Ilić je kazao i da je Demokratska opozicija Srbije (DOS) propala zato što su je izdali njeni ljudi, koji su bili na ključnim pozicijama.
 
"I pokojni Zoran Đinđić je tvrdio da su ga izdali njegovi kojima je dao najviše i kojima je najviše verovao", dodao je Ilić.
Komentarišući današnju opoziciju ocenio je da ona "ne vredi ničemu".
 
"Tu ima čestitih ljudi koji imaju dobre namere, ali nacionalnu struju potpupno je devalvirala Milica Zavetnica. Danas nemate organizovane stranke, a (Aleksandar) Vučić je uveo jednopartijski sistem", ukazao je Ilić.
 
Dodao je da su se ključne partije opozicije razbile i da je Demokratska stranka bila ozbiljna politička opcija u Srbiji koja je dozvolila da bude razbijena i uništena.
 
"Ova opozicija nema ponudu. Nema ideologiju, nema cilj i narod to oseća", rekao je Ilić.
  • Bre

    05.10.2024 11:19
    Veljo
    Sram te bilo Srpskog roda i Bagerista Đžo je rekao lično u oči da se pokajao 3 dan.Čime se vi ponosite izdajom svoga naroda.Slobo je tada pobedio 100 % zato ste palili skupštinu...Okaj svoje grehe !!!
  • Sećam se

    05.10.2024 11:18
    Sećam se gospodina sa radija Slobodna Evropa kako usred rata 1999e priča gde se u Čačku popravljaju tenkovi.
  • Y

    05.10.2024 10:40
    Jeste nemamo vise snage da rusimo jedne lopove da bi doveli jos vece lopove na vlast!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Put Borisa Tadića: Ni svemir nije granica

Na poziciju nezavisnog neizvršnog direktora kompanije u oblasti svemirske tehnologije i zemaljskih aplikacija imenovan je bivši predsednik Srbije Boris Tadić. Sedište kompanije je u Hong Kongu.