Nakon što je postao direktor svemirske kompanije: Tadić ima još jednu funkciju

Nakon imenovanja za direktora svemirske kompanije, bivši predsednik Srbije Boris Tadić objavio je da će obavljati i funkciju ambasadora Zelene digitalne akcije.
Nakon što je postao direktor svemirske kompanije: Tadić ima još jednu funkciju
Foto: Beta (Amir Hamzagić)
Zelenu digitalnu akciju je pokrenula Međunarodna telekomunikaciona unija u saradnji sa agencijom Ujedinjenih nacija, prenosi Danas.
"Velika mi je čast da kao ambasador Zelene Digitalne Akcije u okviru Međunarodne telekomunikacione unije i Ujedinjenih nacija, imam mogućnost da doprinesem promovisanju značaja digitalizacije u ovoj oblasti i isticanju ove važne teme na ovogodišnjem COP29", napisao je Tadić.
Pre nekoliko dana objavljeno je da će Tadić obavljati i ulogu nezavisnog neizvršnog direktora kineskog dobavljača u oblasti svemirske tehnologije i zemaljskih aplikacija USPACE Technology Group.
  • Joca

    08.10.2024 13:51
    Ako ovog i vladajuću garnituru ispalimo u svemir, Sprdija će postati lepše mesto za život.
  • Drug Crveni

    08.10.2024 13:47
    Koji prevarant.....
    Pobedio ga Toma grobar!!!
    On je kriv za dolazak ovih na vlast!!!!!
  • Zovem se Stevo

    08.10.2024 13:37
    INAČE
    A što Vi ovooo, Zelena digitalna akcija???????

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija