Novinarki N1 nuđen novac na suđenju inspektorima: Otac oštećenog kaže da će "debelo da plati"

Novinarki Televizije N1 Ani Novaković nuđen je novac na suđenju inspektorima Odeljenja za borbu protiv droga beogradske policije.
Novinarki N1 nuđen novac na suđenju inspektorima: Otac oštećenog kaže da će "debelo da plati"
Foto: 021.rs (ilustracija)
Kako piše N1, novinarki je otac jednog od oštećenih rekao "da napiše članak posle suđenja i da će joj za to debelo platiti".
 
Inspektore Miloša Kneževića, Milana Isakova i Miloša Vešovića Više javno tužilaštvo u Beogradu, osim za zloupotrebu službenog položaja, tereti i da su u septembru 2022. godine pretukli dvojicu mladića od kojih je jedan zadobio teške telesne povrede. 
To se dogodilo prilikom pokušaja da inspektor Isakov naplati dug od ukupno 13.000 dinara za iznajmljivanje tri nargile.
 
Zbog toga su na ročištu ispitana dvojica oštećenih mladića, momak koji ih je sa inspektorom upoznao radi rentiranja nargila, kao i supruga inspektora Isakova.
U jednom trenutku se pred sudijom povela rasprava zbog kontradiktornosti u iskazu jednog od svedoka. 
 
Naime, on je najpre kazao da nije bio u strahu kada mu je inspektor Isakov prilikom susreta u septembru 2022. pokazao službenu legitimaciju i da su imali "sasvim normalnu komunikaciju". Svega desetak minuta kasnije jasno je rekao da "jeste bio u strahu", nakon pokazivanja službene legitimacije.
 
Svi u sudnici su pokušavali da rastumače da li je svedok rekao najpre da se nije plašio, a onda i da jeste. U toj raspravi čulo se i reagovanje novinarke Ane Novaković koja se obratila sudiji i za svedoka prokomentarisala da "jeste rekao".
Otac B.H. koji se u procesu protiv inspektora vodi kao oštećeni, a koji je sedeo iza novinarke N1 prvo ju je upitao "šta si ti", a kada je ona rekla da je novinarka, pitao je: "Hoćeš da napišeš članak posle ovoga i da ti debelo platim". Tom prilikom je gestikulirao prstima kao da broji novac.
 
Ana Novaković je reagovala i poručila mu je da treba da ga bude sramota, a sudiji Milanu Grkiniću, koji je pitao o čemu se radi, prijavila je da joj je nuđen novac.
 
Grkinić je zatražio od muškarca da napusti sudnicu, što je ovaj i uradio.
  • Logi

    11.10.2024 09:44
    nargila vs vutra
    Savesnim policajcima se sudi za nargilu kojanje legalna, a primitivnom partijskom bivolu se ne sudi (tj. "sudi") za tonu vutre koja je ilegalna. Bivša država, danas kriminalna organizacija radikalnih bivola.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija