Miroslav Aleksić najavio tužbu protiv Vučića: Pozvao ga i na TV duel

Predsednik Narodnog pokreta Srbija Miroslav Aleksić najavio je tužbu protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog "neistina" koje je izneo u intervjuu za TV Prva.
Miroslav Aleksić najavio tužbu protiv Vučića: Pozvao ga i na TV duel
Foto: Beta (Amir Hamzagić)
Aleksić je predsednika pozvao i na duel uživo, kako bi mogli da argumente razmene pred građanima. 
 
Vučić je, između ostalog, rekao da je Aleksić od njega "uzeo subvencije za njive svog tate, i on je dobio od naše vlasti mnogo para u subvencijama za poljoprivredu".
"Odlično živi, uzima subvencije od nas, uzeće ih i za sledeću godinu, i on i tata. Sad više nema potrebe da uzima iz opštine, kao što je uzimao sa tastom", rekao je Vučić na TV Prva.
 
Aleksić je u pisanoj izjavi pozvao TV Prva da organizuju duel između Vučića i njega, a Vučića da to i prihvati "kad je već umeo da u jutarnjem programu ove televizije iznosi neistine o meni i direktno napada moju porodicu, naravno dok je ponovo sam u studiju".
Kako je dodao, "pretpostavljam da Vučić ponovo neće imati hrabrosti za televizijski duel, za sve laži i napade spremiću tužbu, te se nadam da će konačno imati hrabrosti da se sretnemo na sudu".
 
"A TV Prvu pozivam da u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima organizuju termin u jutarnjem programu u kom bih mogao da istinom odgovorim na sve iznete lažne optužbe i neistine", napomenuo je Aleksić.
Podsetio je da je sve ovo usledilo svega nekoliko dana nakon što je cela Srpska napredna stranka osudila napade na roditelje Aleksandra Vučića i stala u njihovu odbranu.
 
"On ih je čak doveo i u Predsedništvo Republike Srbije kako bi poslao poruku da je porodica svetinja, sa čim sam ja apsolutno saglasan, ali izgleda da to važi samo za roditelje njima podobnih", rekao je Aleksić.
  • Ns

    26.10.2024 14:51
    Kakav duel
    Ne sme taj uživo ni sam sa sobom pred ogledalom..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija