Ujedinjenoj opoziciji prete pred izbore u Zrenjaninu, uništavaju im bilborde

Koalicija "Zrenjanin protiv nasilja - Biramo Zrenjanin" objavila je da je njihovim aktivistima prećeno, ali i da se njihovi bilbordi po gradu uništavaju.
Kako navode iz ove koalicije, uništavanje njihovih bilborda i plakata je svakodnevna pojava.
 
"Bilbordi u naselju 'Mala Amerika' su dva puta potpuno uništeni. Gotovo kao po komandi, nepoznata lica su pod okriljem noći, uništavala i naše plakate. Gotovo sve. Očito je da je neko naredio da broj pet i
naziv koalicije ne smeju da se vide. Podsećamo, radi se i materijalu koji je uredno plaćen, kao i prostor za reklamiranje", navode u ovoj koalciji.
Napominju i da su na društvenim mrežama oni i njihovi aktivisti pojedinačno dobijali pretnje.
 
"Najavljuju se nove akcije uništavanja plaćenih materijala koalicije, ali se preti aktivistima i njihovim porodicima. Koalicija 'Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin' nastavlja borbu i ne plaši se ovih huligana. Sve pretnje ćemo prijaviti policiji, pa neka nadležni organi pokažu da li u ovoj zemlji postoje Ustav i zakoni", zaključuje se u saopštenju koalicije koja izlazi na lokalne izbore u ovom banatskom gradu.

Koalicija "Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin" nastupa pod rednim brojem pet na izborima za odbornike Skupštine grada Zrenjanina i čine je Demokratska stranka, Zajedno za Zrenjanin, Zeleno-levi front, Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani, Narodni pokret Srbije-Miroslav Aleksić, Novo lice Srbije i Srbija centar-Zdravko Ponoš.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina