Žena ubijena tokom pljačke kuće u Bačkom Petrovom Selu

U Bačkom Petrovom Selu, ubijena je žena stara 74 godine.
Žena ubijena tokom pljačke kuće u Bačkom Petrovom Selu
Foto: 021.rs

Prema nezvaničnim informacijama, žena je ubijena udarcem u glavu tokom pljačke kuće, a vinovnici su pobegli, piše Telegraf.

Nju je u kući pronašla rođaka koja je pozvala policiju.

Iz Policijske uprave Novi Sad je potvrđena ova informacija, ali u cilju istrage nije izneto više detalja.

  • Nemanja

    20.07.2024 14:36
    @Ajme Nama
    Kada posumnjaš da ti je neko provalio u kuću, ako si naoružan, prvo ispališ par metaka u prazno, jer ti je cilj da uljez shvati da nema zezanja i odustane od (zlo)namere. Time izbegavaš i čuvenu "upotrebu preterane sile" zbog koje možeš da odgovaraš. Ko ima automatke pištolje, uvek je dobro držati prvih par metaka ćorke za takvu situaciju. Niko ne očekuje da žena od 75 godina reaguje kao Simo Häyhä, ali jedan ispucan metak/patrona u prozor ili plafon itekako prave razliku u ovakvim situacijama.
  • Kakvi komentari

    20.07.2024 12:35
    Ubijena žena u kući
    Da,kažete...građani razoružani,verovatno baba bila naoružana do zuba sa oružjem bez dozvole,pa vratila oružje...heheee...kakvo li je vaše razmišljanje!?!?U jednom komentaru piše...dovoljno bi bilo bilo kakvo oružje...Ej druže...mogu imati šta hoću,kada mi upadnu iznenada(pogotovu starijim osobama),čovek ne može ni da stigne da upotrebi ...lopovi već odradili posao!Jedino rešenje vidim:ako uspiju da pronađu počinioca...doživotne kazne zatvora kao za sva najmonstruoznija dela...treba ih maksimalno iscrpljivati,fizički eksploatisati da rade najteže poslove...dati jednom dnevno par zalogaja...održavati ih u životu dok ne pocrkaju.Posle takve kazne bi svaki budući lopov razmislio dali mu se isplati ići u ovakvu igranku,toliko!!!!
  • Ivice

    20.07.2024 12:34
    Podnesi
    Ostavku!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina