Počinje izgradnja prvog mosta na autoputu Beograd – Zrenjanin – Novi Sad

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević obišao je danas radove na izgradnji auto-puta Beograd – Zrenjanin – Novi Sad, gde počinje izgradnja prvog mosta na toj deonici.
Počinje izgradnja prvog mosta na autoputu Beograd – Zrenjanin – Novi Sad
Foto: Beta (Vlada Srbije/Slobodan Miljević)
Vučević je radove obišao sa predsednikom kineske kompanije "Šandong hajspid grup" Vangom Šifengom.
 
On je rekao da ova investicija "najavljuje bolje dane za Banat, donosi optimizam za ostanak građana koji žive na ovim prostorima i podstiče razvoj svih opština na tom području", prenosi zrenjaninski.com.
"Uveren sam u to da ćemo je uspešno realizovati, jer je saradnja sa kompanijom 'Šandong hajspid' više nego uspešno iskustvo. Poštovali su rokove i kvalitet i ispunili ono što je bilo dogovoreno", rekao je premijer i dodao da je siguran da će za 72 meseca auto-put biti završen.
 
Predsednik Vlade je ukazao na to da se radi i projektovanje auto-puta Beograd – Vršac i rekonstrukcija pruge Beograd – Vršac.
  • Igor

    12.09.2024 13:40
    Da li je neko proverio da li imaju sve potrebne dozvole i Projekat za izvodjenje? Kinezi rade sta hoce i kako hoce a neko ih to pusta!
  • Steva

    10.09.2024 10:06
    Šta ni ovo vam se ne dopada?
  • Beckerek

    09.09.2024 20:18
    Voda
    Sve cete raditi okolo naokolo za Zrenjanin grad al u centar nikako da ubodete i pitku vodu nam obezbedite.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Bačka Topola: Pijani vozač sleteo s puta

U Bačkoj Topoli, pedesettrogodišnji vozač je, upravljajući "fordom" sa 2,19 promila alkohola u organizmu, sleteo sa puta, saopštila je Policijska uprava u Subotici.