Oglasila se bivša pomoćnica gradonačelnika Zrenjanina: Iza mene su istina, dokazi i Bog

Bivša pomoćnica zrenjaninskog gradonačelnika Verica Milošev prethodnih dana je bila u žiži javnosti zbog navodnog verbalnog napada na dečaka sa razvojnim problemima. Po prvi put se i sama oglasila.
Oglasila se bivša pomoćnica gradonačelnika Zrenjanina: Iza mene su istina, dokazi i Bog
Foto: Screenshot (YouTube/KTV Televizija)
Na račun Milošev je iznet optužba da je prošle nedelje verbalno napala dečaka sa razvojnim problemima, koji je bio u bioskopu sa braćom. Po rečima njegovog oca, nakon toga je usledilo i pitanje svastici "Znaš li ti ko sam ja?"
 
Nakon što je slučaj izašao u javnost, usledile su brojne reakcije, nadležni su preuzeli slučaj, a zahtevala se i smena Milošev sa funkcije pomoćnice gradonačelnika Zrenjanina Sime Salapure. U ponedeljak je objavljeno da je Milošev podnela ostavku.
Ona se potom oglasila na svom Fejsbuk profilu, poručujući da je vreme da kaže "jasno i glasno i onu stranu priče koju niko nije čuo".
 
"Nije se čula moja strana, jer posle salvi izrečenih uvreda, etiketiranja, kaljanja mene, prvo kao žene i mog ugleda, mladosti i na sve to lažno iznetih priča u javnost, totalno obrnute konotacije, izokrenutih i nametnutih reči (poput čuvene 'znaš ti ko sam ja'), izvrtanja teza, ja nisam mogla izaći i obratiti se tek tako bez obaveštenja nadležnih institucija koje su se bavile ovim slučajem, i da zbog moje postojeće funkcije sebi dozvolim da izađem sa polovičnim informacijama u javnost kao što su neki već dozvolili da urade", navela je ona u svojoj objavi.
Kako je dodala, nije devojka koja na bilo koji način vređa decu, već se bavi njihovom zaštitom, sa njima se druži i pomaže im. 
 
"U ovom trenutku, ono što mi je najbitnije bilo i za šta sam se kroz život borila da očuvam je upravo porodica. Sada moja porodica zajedno sa mnom proživljava najgore periode života jer znamo da to u medijima nismo mi, to nisu naše vrednosti i to nisam ja", dodala je ona.
 
Milošev je poručila da izlazi u javnost, jer iza nje "stoje istina, siguran stav, dokazi i Bog". 
 
"Obraćam se akterima događaja i posrednim akterima (onim punoletnim, a oni dobro znaju na koga mislim, da, pošto su olako shvatili svoje laži, prenete reči u svojim sopstvenim krugovima da bi zaštitili sebe i svoju nemarnost, okrivili neko treće lice samo jer ima težinu pošto je funkcioner, i u svetu javnosti), da ću se izboriti putem sudstva i tužbi za sve, a najviše za pravdu i istinu koju ću plasirati u javnost", navodi se u njenoj objavi.
 
Kaže i da živimo u vremenu u kom je sve pokriveno video nadzorom, zbog čega duboko veruje da je na snimcima sve vrlo jasno, "da se vidi o čemu se radi i ko je u stvari nosilac krivice svakodnevne rasprave u realnom životu, koja je poprimila oblike zločinačke prirode".
 
Ona navodi i da sa 29 godina nije dorasla funkciji, iako sama kaže da je dobro radila svoj posao.
 
"Nisam dorasla funkciji, jer imam u sebi ipak to nešto ljudsko i borbeno, jače od mene (da dobronamernim savetom ispravim nepravdu, skrenem pažnju i ukažem ako je neko u opasnosti i ono 'najgore', odgovorim na izgovorenu notornu laž - u ovom slučaju notornu, onog momenta kada počinje da se uzima u usta dete sa posebnim potrebama od strane njemu bliske rođake)", dodaje se u objavi. 
 
Kaže i da će u narednom periodu medijima "pustiti" celu rekonstrukciju događaja, sa transkriptima i izgovorenim rečima, onoliko koliko je zakonski dozvoljeno. 
Po njenim rečima, bitno je spomenuti i bioskop u čitavom slučaju, jer su gledali film "Trepni dvaput", koji je označen kao težak za gledanje ljudima određenih godina i osetljivog zdravlja.
 
"Zašto je bitna radnja filma? Zato što je takvoj vrsti filma prisustvovalo troje maloletnih lica (od kojih je, kako posle saznajemo, dete od 12 godina sa posebnim potrebama bez nadzora roditelja ili starijeg pratioca i drugo dvoje dece od 16 i 17 godina. Sa ostalim utvrđenim informacijama i materijalom, izaći ću u narednom periodu, kako bi sva javnost bila u toku jer je je sve poprimilo razmere nacionalno-prostornog karaktera i zato želim da svi saznaju pravu istinu", zaključila je Milošev.
  • Po iskustvu

    13.09.2024 10:26
    Kada radikal ili bilo koji desnicar spominje istinu znaci da je suprotno. A ako je bog svedok... nista im ne verujem.
  • neću da budem

    12.09.2024 19:04
    član mafije
    "Iza mene su istina, dokazi i Bog"
    Drugim rečima, iza nje su BIA, sudstvo i crkva.
    Šta ćeš više, šta ćeš lepše...
  • Milan

    11.09.2024 22:35
    Da li je pokazano srednji prst, takođe božije delo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Bačka Topola: Pijani vozač sleteo s puta

U Bačkoj Topoli, pedesettrogodišnji vozač je, upravljajući "fordom" sa 2,19 promila alkohola u organizmu, sleteo sa puta, saopštila je Policijska uprava u Subotici.