Izmenjena trasa kretanja autobusa kroz Petrovaradin od srede: Evo kako idu

Više autobuskih linija promeniće tokom Festivala uličnih svirača trasu kretanja.
Izmenjena trasa kretanja autobusa kroz Petrovaradin od srede: Evo kako idu
Foto: 021.rs
Privremeno se menjaju trase linija broj 3, 3A, 9, 9A, 60, 61, 62, 63, 64 i 69.
 
Saobraćaj će u Petrovaradinu biti zatvoren od srede, 28. avgusta od 16 časova do nedelje, 1. septembra u 16 časova.
LINIJE 3, 3A, 9, 9A, 60, 61, 62, 63, 64 
 
Smer iz Novog Sada:
 
Posle Bulevara Mihajla Pupina i prelaska mosta "Duga" autobus će skretati desno i kretati se Kejom Skojevaca ka drumsko-železničkom mostu, uključivaće se u Reljkovićevu ulicu, odakle će saobraćati do Preradovićeve ulice i dalje nastavljati redovnim trasama.
 
Smer iz Petrovaradina:
 
Autobusi će od raskrnice Preradovićeve i Reljkovićeve ulice saobraćati Reljkovićevom ulicom, zatim Kejom Skojevaca, odakle će se kretati levo u ulicu Prote Mihaldžića, desno na most "Duga" i nastavljati redovnim trasama.
 
Napomena: Na izmenjenom delu trase koristiće se privremena stajališta u Reljkovićevoj ulici 39 i 42a, u Preradovićevoj ulici naspram broja 47, i u ulici Prote Mihaldžića (pre mosta "Duga", sa desne strane ka Kameničkom putu).
LINIJA 69
 
Smer iz Novog Sada:
 
Autobusi će sa Bulevara Mihajla Pupina saobraćati preko mosta "Duga", skretati desno na Kamenički put i dalje nastaviti redovnom trasom kretanja.
 
Smer iz Sremske Kamenice:
 
Od raskrsnice ulica Kamenički put i Dunavskih divizija autobusi će saobraćati pravo Kameničkim putem, skretati levo na Kej Skojevaca, desno u Ulicu Prote Mihaldžića, desno na most "Duga" i dalje redovnom trasom.
 
Napomena: Na izmenjenom delu trase koristiće se privremena stajališta u ulici Prote Mihaldžića (pre mosta "Duga") i prvo stajalište posle mosta sa desne strane ka Kameničkom putu.

JGSP "Novi Sad" uveo je i posebne autobuske linije tokom trajanja Festivala, kako će ići pogledajte OVDE.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije