Kako će se danas odvijati saobraćaj zbog svečane povorke Festivala uličnih svirača

Režim saobraćaja biće izmenjen u četvrtak, 29. avgusta, zbog svečane povorke Festivala uličnih svirača.
Kako će se danas odvijati saobraćaj zbog svečane povorke Festivala uličnih svirača
Foto: 021.rs
Za potrebe povorke, danas će biti zabranjen saobraćaj na Bulevaru Mihajla Pupina, od Ulice Žarka Zrenjanina do puta za Tvrđavu od 16 do 21 čas. Takođe, saobraćaj je već zabranjen u Petrovaradinu, od Trga vladike Nikolaja do puta za Tvrđavu, do 1. septembra do 16 časova.
 
Tokom trajanja Festivala kroz Petrovaradin izmenjeno voze linije 3, 3A, 6, 9, 9A, 60, 61, 62, 63, 64 i 69, a detalje pogledajte OVDE.
 
GSP uvodi i dodatne autobuske linije koje danas voze na ovu manifestaciju u podgrađe Tvrđave. Autobusi će saobraćati na tri vanredne linije FUS0, FUS1 i FUS2, a detalje pogledajte OVDE.
Zbog svečane povorke, autobusi GSP će danas od 16 do 21 čas voziti izmenjenom trasom:
 
LINIJE 3 i 3A
 
Smer sa Detelinare:
 
Iz Uspenske ulice autobusi će skretati desno u Jevrejsku ulicu, levo na Bulevar oslobođenja, levo u Maksima Gorkog, levo na Kej žrtava racije, nastavljati pravo Beogradskim kejom, zatim levo na drumsko-železnički most, nastavljati Reljkovićevom ulicom i dalje redovnom trasom.
 
Smer iz Petrovaradina:
 
Iz Preradovićeve ulice autobusi će skretati desno u Reljkovićevu ulicu, preko drumsko-železničkog mosta, desno na Beogradski kej pa pravo, desno u Maksima Gorkog, desno na Bulevar oslobođenja, desno u Jevrejsku ulicu, levo u Uspensku ulicu i dalje redovnom trasom.
 
Napomena: Na izmenjenom delu trase koriste se sva redovna stajališta osim kod Futoške pijave na Bulevaru oslobođenja, zatim privremena stajališta u Reljkovićevoj 39 i 42A i u Preradovićevoj naspram broja 47.
LINIJA 6
 
Smer sa Podbare:
 
Autobusi će saobraćati Kejom žrtava racije, desno u Maksima Gorkog, desno na Bulevar oslobođenja, levo u Futošku ulicu i dalje redovnom trasom.
 
Smer iz Adica:
 
Od raskrsnice Futoške ulice i Bulevara oslobođenja autobusi će skretati desno na Bulevar oslobođenja, levo u Maksima Gorkog, levo na Kej žrtava racije i dalje redovnom trasom.
 
Napomena: Na izmenjenom delu trase koristiće se redovna stajališta.
 
LINIJE 9 i 9A
 
Smer sa Novog naselja:
 
Od raskrsnice Stražilovske i Ulice Maksima Gorkog autobusi će skretati desno u Maksima Gorkog, levo na Kej žrtava racije, pravo Beogradskim kejom, levo  na drumsko-železnički most, nastavljati Reljkovićevom ulicom i dalje redovnom trasom.
 
Smer iz Petrovaradina:
 
Iz Preradovićeve ulice autobusi će skretati desno u Reljkovićevu ulicu, preko drumsko-železničkog mosta, desno na Beogradski kej pa pravo, desno u Maksima Gorkog, levo u Stražilovsku i dalje redovnom trasom.
 
Napomena: Na izmenjenom delu trase koristiće se redovna stajališta i privremena stajališta u Reljkovićevoj 39 i 42A i u Preradovićevoj naspram broja 47.
 
LINIJE 60, 61, 62, 63 i 64
 
Smer iz Novog Sada:
 
Od raskrsnice Maksima Gorkog i Stražilovske autobusi će se kretati pravo ulicom Maksima Gorkog, skretati levo na Kej žrtava racije, nastavljati pravo Beogradskim kejom, skretati levo na drumsko-železnički most, odakle će ići Reljkovićevom ulicom na redovne trase.
 
Smer iz mesta:
 
Od raskrsnice Preradovićeve i Reljkovićeve ulice autobusi će saobraćati Reljkovićevom, zatim preko drumsko-železničkog mosta, skretati desno ka Beogradskom keju, pravo Kejom žrtava racije, desno u Maksima Gorkog i dalje redovnom trasom.
 
Napomena: Na izmenjenom delu trase koristiće se redovna stajališta i privremena stajališta u Reljkovićevoj 39 i 42A i u Preradovićevoj naspram broja 47.
LINIJA 69
 
Smer iz Novog Sada:
 
Od raskrsnice Maksima Gorkog i Stražilovske autobusi će se kretati pravo ulicom Maksima Gorkog, skretati levo na Kej žrtava racije, nastavljati pravo Beogradskim kejom, skretati levo na drumsko-železnički most, nastavljati Reljkovićevom ulicom, desno u Preradovićevu, levo u Ulicu Dunavske divizije i dalje redovnom trasom.
 
Smer iz Sremske Kamenice:
 
Iz Ulice Dunavske divizije autobusi će skretati desno u Preradovićevu, levo u Reljkovićevu, prelaziti drumsko-železnički most, skretati desno ka Beogradskom keju, pravo Kejom žrtava racije, desno u Maksima Gorkog, odakle će saobraćati redovnom trasom.
 
Napomena: Na izmenjenom delu trase koristiće se redovna stajališta i privremena stajališta u Reljkovićevoj 39 i 42A, Preradovićevoj naspram broja 47 i dva stajališta na početku ulice Dunavske divizije - Preradovićeva (oba smera).

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije