"Remi" između Voše i Radničkog 1923: Vojvođani osvojili bod u Super ligi Srbije

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u Gornjem Milanovcu sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 2:2 u petom kolu Super lige Srbije.
"Remi" između Voše i Radničkog 1923: Vojvođani osvojili bod u Super ligi Srbije
Foto: FK Vojvodina
Dvostruki strelac za Vojvodinu bio je Jusuf Bamidele u četvrtom i 23. minutu.
 
Ekipe su nastupile u sledećim sastavima:
 
Radnički 1923: Milošević, Šerbečić, Gluščević (od 62. Mirčetić), Ćosić (od 76. Hasin), Ortiz (od 76. Evandro), Bevis, Simović (od 28. Zeljković), Ristić, Dadić, Vidosavljević, Aleksić.
 
Vojvodina: Rosić, Butean, Sičenje, Crnomarković, Lukas Baros, Petrović, U. Nikolić (od 86. Poletanović), Veličković (od 58. Radulović), Bamidele, Seri, Ivanović.
Voša je odlično otvorila meč. Uroš Nikolić je izveo odličan korner sa desne strane, a Bamidele bio najviši u skoku i sa peterca glavom pogađa pod prečku za 0:1.
 
U 23. minutu Bamidele je postigao drugi pogodak za 0:2. Bamidele je prihvatio loptu na desnom boku, uneo je u sredinu i potom sa nekih 25 metara snažnim udarcem pogodio prvi ugao nemoćnog Miloševića.
Voša je u 38. minutu izvela novu dobru kontru koju je povukao Nikolić, lopta je u nastavku akcije stigla do Serija, koji je sa ivice šesnaesterca gađao preko gola.
 
Minut kasnije ponovo se istakao Rosić na drugoj strani, Gluščević je snažno šutirao sa distance, lopta je išla pod prečku, ali je golman Voše upisao petu intervenciju od početka utakmice.
 
Ali, nakon kornera u nastavku akcije, u 40. minutu, Ortiz smanjio vođstvo Vojvodine. Vidosavljević je centrirao, a Ortiz je dobio duel sa Ivanovićem i glavom savladao Rosića za 1:2.
 
U 81. minutu Voša je mogla da reši sve dileme oko pobednika, Bamidele je spojio Serija sa golom, ali je golman Milošević dobrom intervencijom sačuvao mrežu domaće ekipe.
Samo minut kasnije posle akcije Radničkog po desnoj strani i centaršuta, Butean je zakačio loptu rukom, a sudija je pokazao na belu tačku. Odgovornost je preuzeo Vidosavljević i pogodio za 2:2.
 
U nadoknadi vremena Ivanović je propustio veliku šansu, posle odbitka i udarca Petrovića iz prekida, lopta je došla do napadača Vojvodine, ali je sa nekih 11-12 metara šutirao nespretno preko prečke.
 
Do kraja nije bilo promene rezultata, pa je Vojvodina osvojila bod nakon poraza od Čukaričkog i TSC-a, a u narednom kolu u nedelju, 25. avgusta, dočekuje Napredak.
  • Zvalavi iz Bugojna

    20.08.2024 22:10
    Sramota
    Na sta je nasa Vosa spala, doveli su je do toga da postane prosecan srpski klub a nekada je bila znacajna i u evropskim razmerama. Cestitke politicarima i ostalima zasluznim za totalno unistenje srpskog fudbala, valjda im je to i bio cilj.
  • Voša 2

    20.08.2024 16:37
    Ako ova uprava i trener ostanu iduće god napadaju prvo mesto kako obećao Zbiljić al u prvoj ligi!? Obećao čovek a vi pomisli u super ligi!
  • Detos

    20.08.2024 08:41
    Odlazite
    Sramotno
    Uprava pod hitno da podnese ostavku
    Trenera oterati
    Sazvati skupštinu
    firma sever opet cuti jadna li je..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Vojvodina izgubila od Napretka

Fudbaleri Vojvodine izgubili su večeras na "TSC areni" od ekipe Napretka rezultatom 1:2 u šestom kolu Mocart Bet Superlige Srbije.