Sičendže i zvanično postao Vošin član: Potpisao ugovor do 2027. godine

Fudbalski klub Vojvodina objavio je da je štoper Kolins Sičendže i zvanično postao njihov član.
Sičendže i zvanično postao Vošin član: Potpisao ugovor do 2027. godine
Foto: FK Vojvodina
Vojvodina je postigla dogovor sa švedskim AIK-om, iz kog je Sičendže stigao na pozajmicu uz pravo otkupa, a klub je uz jednoglasno odobrenje sportskog sektora, odlučio da otkupi ugovor 20-godišnjeg reprezentativca Kenije.
Sičendže je od dolaska u klub pre dva meseca odigrao sedam utakmica u svim takmičenjima, a svojim kvalitetom pokazao je da zaslužuje poverenje stručnog štaba, te da će biti oslonac u odbrani Vojvodine i da je pred njim svetla budućnost, navode u Voši.
Sičendže je danas potpisao ugovor do leta 2027. godine, a FK Vojvodina mu želi mnogo sreće i uspeha u dresu "stare dame".
  • Voša 2

    13.09.2024 08:35
    Odlično!
    Napokon nešto dobro od uprave!? Takav stranac treba vosi! Netreba dovoditi igrače sumnjivog kvaliteta da se plaćaju a sede na klupi? Dovesti one koji prave razliku ili pustiti našu decu da igraju! Dati im šansu!!!
  • ga pop

    12.09.2024 22:54
    stranac
    extra posao

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport