Krtolica: Jeste pritisak i moranje, ali moramo da preuzmemo odgovornost

Trener Vojvodine Nemanja Krtolica veruje da će njegova ekipa odigrati dobru utakmicu i da će pred svojim navijačima pokazati pravo lice u duelu sa Železničarom.
Krtolica: Jeste pritisak i moranje, ali moramo da preuzmemo odgovornost
Foto: FK Vojvodina
Fudbaleri "stare dame" dočekuju ekipu Železničara u subotu od 18 časova, što će biti i prva utakmica Vojvodine na renoviranom terenu "Karađorđa".
 
"O protekle dve nedelje koje smo imali da se malo uigramo i pripremimo, mogu da kažem da nemam reči kako su se igrači ponašali, trenirali i kako smo probali da se spremimo na najvećem mogućem nivou. Od Medojevića i Đorđevića koji možda nisu sada u prvom planu, od njih kao najstarijih pa do ovih mlađih, ponašanje, odnos, sve je bilo za čistu desetku. Nemam dilemu da će sutra to sve dobro da izgleda", rekao je Krtolica.
Na pitanje o pritisku zbog imperativa pobede u predstojećem meču, odgovorio je citirajući košarkaškog trenera Dušana Alimpijevića.
 
"Ja ću citirati košarkaškog trenera Alimpijevića koji je i rastao u ovom gradu, a pročitao sam da je rekao 'stres i moranje u našem poslu trebalo bi da su privilegija, a pravi stres je samohrana majka koja je na minimalcu'. Ovo čime se mi bavimo treba da shvatimo kao privilegiju. Svako od nas pokušava da kontroliše stres. Mene pitaju da li mogu i da li je ovo preveliki zalogaj. A koji je pravi trenutak, kolo pre kraja da budem trener Vojvodine? Ne razmišljam o tome, jeste pritisak i moranje, ali moramo da preuzmemo odgovornost, i ja i igrači", istakao je Krtolica.
Podsetimo da je ulaz na ovu utakmicu besplatan.
 
FK Vojvodina na ovom meču organizuje i humanitarnu akciju pod sloganom "Zajedno do pobede" za pomoć Nataši Minić iz Futoga, koja boluje od cerebralne paralize.
 
Na ulazima na zapadnu i istočnu tribinu stadiona biće postavljene kutije za sve one koji žele finansijski da pomognu njeno lečenje. Takođe, svako ko donira minimum 500 dinara na poklon dobija i majicu sa natpisom "Dušan Tadić – Jedan od nas".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport