Poslednje pojačanje Vojvodine: Lazar Ranđelović novi fudbaler, pogledajte ko je sve potpisao ugovor

Dosadašnji član grčkog Olimpijakosa Lazar Ranđelović novi je fudbaler Vojvodine.
Poslednje pojačanje Vojvodine: Lazar Ranđelović novi fudbaler, pogledajte ko je sve potpisao ugovor
Foto: FK Vojvodina
Ranđelović igra na poziciji desnog krila, a sa Vojvodinom je potpisao ugovor do 2027. godine.
 
On je rođen 5. avgusta 1997. godine u Leskovcu, a na veliku scenu stupio je u niškom Radničkom, u koji je stigao u zimu 2017. iz Radana iz Lebana.
Tokom karijere nastupao je za Car Konstantin, Dinamo Vranje, kao pozajmljeni igrač iz Radničkog, da bi leta 2018. prešao u grčki Olimpijakos, ali je ostao na "Čairu" još godinu dana.
 
U debitantskoj sezoni u dresu Olimpijakosa bio je standardni član ekipe, te je učestvovao u pohodu ka Ligi šampiona.
U kvalifikacijama je dao dva gola, a u toj sezoni 2019/20 bio je standardni prvotimac, odigrao je 31 utakmicu uz učinak od šest golova i dve asistencije.
 
Nakon toga, usledio je niz pozajmica u Leganes, Ural i Rubin Kazanj, iz kog se ovog leta vratio u Atinu. Ranđelović je odlučio da ovog leta napusti Olimpijakos, te je nakon odrađenih lekarskih pregleda potpisao trogodišnji ugovor sa Vojvodinom.
 
On je poslednje pojačanje Vojvodine ovog leta, a do sada su došli - Kolins Sičendže, Lukas Baros, Mihai Butean, Lazar Nikolić, Marko Mladenović, Marko Poletanović, Slobodan Medojević, Marko Veličković, Jusuf Bamidele i Depu, dok je od Granade otkupljen i Njegoš Petrović posle šestomesečne pozajmice, a za kraj prelaznog roka sa pozajmice iz Mladosti GAT vratio se i Dragan Kokanović.
  • Medo

    14.09.2024 10:04
    Naš
    A što nikako da zaigra naš Medo, dete Vojvodine? Šta je sa njim, da nije povredjen???
  • Sava

    14.09.2024 08:43
    Dobro došao!
    Nema zime za vošu bar krilni igrača ima! Osobito na desnom krilu? Koga staviti? Vreme će pokazati .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport