Vošini klinci ispitivali Lalatovića: Drinčić najbolji fudbaler kog sam trenirao

Mladi fudbaleri iz omladinske škole FK Vojvodina postavljali su pitanja šefu stručnog štaba Nenadu Lalatoviću.
Vošini klinci ispitivali Lalatovića: Drinčić najbolji fudbaler kog sam trenirao
Foto: FK Vojvodina
Aleksa, Strahinja, Pavle, Lazar, Nikola postavljali su razna pitanja Lalatovića. 
 
Na pitanje da li mu je draže da njegov tim da gol Partizanu ili u Ligi šampiona, Lalatović kaže da je već mnogo puta davao golove "crno-belima". 

"Moja sledeća velika želja je da igram sa Vojvodinom grupnu fazu u Evropi. Ovaj klub, Novi Sad kao grad, navijači, rukovodstvo na čelu sa predsednikom Zbiljićem, zaslužuju da igramo grupnu fazu i verujem da ćemo to i ostvariti", navodi Lalatović.

Dodaje i da će Vojvodina u ovoj sezoni biti barem treća, ali da se nada drugom mestu.
 
Klinci su ga pitali i ko je najbolji igrač kojeg je trenirao, a Lalatović je otkrio da je to Nikola Drinčić, igrač koji je predvodio Vojvodinu do Kupa Srbije.
 
"U 36. godini bio je najbolji igrač naše lige, dolazio je sat vremena pre i ostajao sat vremena posle treninga. Bog mu je vratio za sve i zato je danas i dobar trener", dodaje Lalatović.
 
Po njegovim rečima, Vojvodini su potrebni napadač i zadnji vezni, dodajući da nije "potrebno ništa više da budemo treći i osvojimo Kup Srbije".
Dao je i savet mladima:
 
"Manje telefoni, manje društvene mreže, manje video igrice i više da se družite, pričate, igrate. Kada sam bio u vašim godinama, moj ceo dan je bio fudbal... Od jutra do mraka. To i vama savetujem, naravno uz školu", zaključuje Lalatović.
 
Vojvodina u subotu, u 20 časova, dočekuje OFK Beograd na "Karađorđu".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Lalatović: Sami sebi smo dali gol

Trener Vojvodine Nenad Lalatović rekao je, nakon remija sa Jedinstvom na Ubu, da je ekipa u poslednjih 20 minuta igrala onako kako on želi.