Sigurna pobeda košarkaša Vojvodine

U derbiju četvrtog kola Košarkaške lige Srbije Vojvodina je savladala pančevački Tamiš sa 82:73 i time sačuvala lidersku poziciju na tabeli.
 Sigurna pobeda košarkaša Vojvodine
Foto: 021.rs (arhiva)
No, već u narednom kolu novosadski tim gostuje drugoplasiranoj ekipi Zlatibora, pa će utakmica u Čajetini biti još jedan derbi.
Protiv Pančevaca domaća ekipa je od prvog minuta zaigrala snažno u odbrani i sa mnogo uspešnih skokova. 
 
Gosti su dobro parirali u prvih deset minuta, ali se u drugoj četvrtini primetilo odsustvo povređenog centra Kojadinovića, što su crveno-beli iskoristili za izrazitu dominaciju pod oba koša.
Vojvodina je sa agresivnom igrom nastavila i u trećoj deonici meča i povela sa 76:51, no tada su gosti ponovili igru sa početka susreta i uspeli da nešto ublaže poraz.
 
U domaćoj ekipi isticali su se centri Rebrača, Jagodić i Džonson, dok su u gostujućem timu dobar utisak ostavili bek Knežević i centar Todorović.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Lalatović: Sami sebi smo dali gol

Trener Vojvodine Nenad Lalatović rekao je, nakon remija sa Jedinstvom na Ubu, da je ekipa u poslednjih 20 minuta igrala onako kako on želi.