VIDEO: Autobus GSP se dimio u centru Novog Sada, ali ne od požara - evo šta je bilo u pitanju

Autobus GSP na liniji broj 3 se oko 10 časova iznenada zaustavio van stanice u ulici Vojvode Bojovića, kada se naizgled zapalio.
Međutim, kako navode iz ovog preduzeća za 021.rs, ovaj autobus se nije zapalio nego je crevo od antifriza puklo i tečnost se razlila po ugrejanom motoru.
Objašnjavaju da je zbog toga došlo do isparavanja.
"Vozač je preventivno odreagovao PP aparatom, a putnici su izašli iz autobusa, koji je potom isključen iz saobraćaja", navode.
 
  • Dragan

    06.07.2023 20:58
    Hteli ste da unistite domacu industriju e pa sad kupujte krseve debelo placenim od domace proizvodnje.Neobusov ni jedan autobus se nije zapalio a ovi novi malo malo pa neki gori..
  • Mile Limanac

    05.07.2023 21:41
    VOLVO
    Neko pametan je pre šest decenija odlučio da se za gradski saobraćaj kupuju autobusi sa platformom i motorom Volvo. Nikad nije bilo problema. Novi Sad je imao najbolji gradski prevoz u državi. Kada su se u prevot ubacili autobuso Ikarbus, turski i kineski, to više nije isto. Volvo je zakon.
  • Milan

    05.07.2023 19:17
    Ikarbus
    Za informaciju ovima što pljuju Ikarbus, ovi autobusi su se pokazali fantastično i možete pitati bilo kog vozača jgsp-a o tome. Unutra je man motor, voith menjač i bolje se pokazao i od iveca, solarisa, a to što mi volimo da pljujemo svoje, zato i uvozimo turske i kineske. Stoga malo manje lupetanja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti