FOTO, VIDEO: Kako izgleda život u najluksuznijem penthausu u srcu Novog Sada?

Luksuzni penthaus od 196 kvadrata u srcu Novog Sada čeka možda baš na vas.
Stan se nalazi u tek izgrađenoj zgradi koja je već stekla status jedne od najluksuznijih u Novom Sadu, "Palati Komenski", u parku ušuškanom između Bulevara oslobođenja i Futoške pijace. 
 
Na samom vrhu ovog velelpnog zdanja je vaš potencijalni novi dom.
 
Oduševiće vas prostran dnevni boravak u otvorenom konceptu sa trpezarijom i kuhinjom, idealno povezanim za velike porodice ili velika druženja.
Iz dnevnog boravka se izlazi na prostranu terasu sa koje se pruža predivan pogled na park i Novi Sad. Iz trpezarije i kuhinje se izlazi na dvorišno orijentisanu terasu koja osim mira pruža mogućnost organizovanja druženja kao i korišćenje za intimne proslave.
 
 
Tri spavaće sobe daju mogućnost komfora za život jedne savremene porodice. "Master" spavaća soba sadrži spa centar sa đakuzijem i saunom, gardarober kao i terasu sa prelepim pogledom na park.
 
Druga "Master" soba je dvorišno orijentisana što daje mir i komfor, a u sklopu nje se nalazi gardarober i kupatilo. Iz ove sobe se izlazi na dvorišno orijentisanu terasu.
 
 
Treća "soba za goste" je dovoljne površine da pruža komfor i udobnost jednog pravog apartmana.
 
 
Prednost ovog luksuznog penthausa je lift iz kojeg se direktno ulazi u hodnik stana iz kog je pristup svim prostorijama.
 
Budući da se nalazi na vrhu zgrade, da je sam na tom spratu i da je opremljen  velikim staklenim površinama, profilima aluminijum-drvo i smart roletnama na daljinsko upravljanje, penthaus prihvata veliku količinu prirodne svetlosti a da istovremeno ne dozvoljava upliv spoljnih zvukova kojih u ovoj ulici generalno malo i ima.
 
Oprema u ovom penthausu je ugrađena i nabavljena od vodećih svetskih proizvođača.
 
 
Penthaus je napravljen po sistemu "smart home" gde Vam je omogućen pristup stanu iz bilo kog kraja sveta. Stan poseduje i karticu za struju kao što je to slučaj sa većinom boljih hotela u svetu.
 
Najveća prednost ovog penthausa je "smart" toplotna pumpa koja Vam omogućava grejanje i hlađenje uz minimalne troškove.
 
I na kraju "Palata Komenski" jedna je od najluksuznijih zgrada izgrađenih u Novom Sadu u poslednje vreme. Spoljašnost objekta obiluje detaljima koji nisu karakteristični za savremenu gradnju - od ukrasnih stubova, ornamenata, detalja od kovanog gvožđa, pa do osvetljenja dizajniranog i postavljenog tako da naglasava najlepše detalje fasade.
 
Zgrada poseduje i auto-lift i garažu. Hodnik je obložen prirodnim granitom i zidnim drvenim oblogama. Na ulazu u zgradu nalazi se portir, što dodatno povećava bezbednost stanara i njihove imovine. Takođe, interfon ima "smart" opciju koja putem povezivanja na aplikaciju preko telefona omogućava da uvek znate ko vam dolazi. 
 
Detalji su dostupni na zvaničnom sajtu, a potrebne informacije dobićete direktno na brojeve 021 423826 i 063 539 300.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".