Novi semafor u Rumenki: Od danas na žutom treptaču, od četvrtka će raditi redovno

Novoizgrađeni semafor na raskrsnici ulica Oslobođenja i Partizanske u Rumenki od utorka, 28. maja biće u probnom režimu.
Novi semafor u Rumenki: Od danas na žutom treptaču, od četvrtka će raditi redovno
Foto: Grad Novi Sad
Kako su najavili iz Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije, semafor će na žutom treptaču biti od 10 časova.
U četvrtak, 30. maja, semafor će biti pušten u redovan rad.

Iz gradske uprave upućuju apel svim vozačima da povećaju opreznost i da dodatno obraze pažnju na novopostavljenu svetlosnu signalizaciju.

  • Yaesu

    28.05.2024 10:20
    Dobro jutlo !
    Semafor je prekopotreban da se uključi u saobraćaj iz pravca kanala pošto nekada je nenormalna kolona iz Petrovca ili prema Petrovcu i čekam po 10 minuta da prođem raskrsnicu ! Što se tiče politike tu od 1945g. ako nisi u partiji nisi mogao da napreduješ... sve je stranački samo bolje ili lošije ! Živeo semafor !
  • Milivoje

    28.05.2024 08:08
    Predizborni marketing
    Da li ovi bezveznjakovici koji na svakih 100 metara postavljaju semafor u gradu odgovaraju nekom polazu racune za bespotrebno kocenje saobracaja i kradju vremena ljudima.
    Ovaj semafor je 1000001 posto besmislen osim za slikanja i svecano otvaranje pred 2.6 on je davno napravljen sad zasto ga sad pustaju ako nije epp ko i sve u ovom drustvu..
  • Ana

    27.05.2024 22:52
    Pa red je da se svečano pusti u rad!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".