Novi Sad traži firmu koja će održavati info-displeje na autobuskim stanicama

Gradska uprava za saobraćaj i puteve raspisala je javni poziv za ponuđače koji će raditi održavati elektronske informacione displeje na autobuskim stajalištima.
Novi Sad traži firmu koja će održavati info-displeje na autobuskim stanicama
Foto: 021.rs
Ugovor bi trajao narednih devet meseci, a za šta je Grad Novi Sad izdvojio 12 miliona dinara sa porezima.
Kako se navodi u tehničkoj specifikaciji, na teritoriji grada postavljeno je 30 elektronskih informacionih displeja.
 
Ovi uređaji treba da imaju instaliran NS info softver ili odgovarajući, koji je kompatibilan sa postojećim rešenjem za dostavljanje informacija JGSP "Novi Sad", kao što je red vožnje, spisak linija koje staju na stajalište, mapu kretanja autobusa i slično.
Potrebno je održavati 20 elektronskih informacionih displeja u roku od devet meseci koji se nalaze širom grada, a održavanje dodatnih deset potrebno je od decembra, na tri meseca.
 
Ovih deset displeja, prema specifikaciji, nalaze se u Kaću, Veterniku, Begeču, Futogu, Budisavi, Kovilju, Čeneju, Sremskoj Kamenici i u Petrovaradinu.
Rok za podnošenje ponuda je 16. jul, nakon čega će se znati koji ponuđač je izabran za ove radove.
 
Inače, nedavno je i završen konkurs gradske uprave za deset novih uređaja, a za šta je izdvojeno 8,4 miliona dinara sa porezima.
  • Realno

    21.06.2024 13:22
    Što se mučite, to će Boske da završi.
  • Maja

    21.06.2024 13:19
    Info displej
    Neverovatne cifre za ništa, trebali biste obići bar ove koji su u centru, npr. Pozorišni trg i šire, mesecima ne rade, zapušteni prljavi...Znači za naplaćeno od grada nije održavano do sada, ko je odgovoran?
  • Džedaj

    21.06.2024 12:57
    JEL....
    može montop?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti