Novi Sad prodaje sva garažna mesta u zgradi sa solidarnim stanovima

Grad je raspisao odluku o prodaji svih 13 garažnih mesta koja se nalaze u sklopu zgrade sa solidarnim stanovima u Kisačkoj 55.
Novi Sad prodaje sva garažna mesta u zgradi sa solidarnim stanovima
Foto: 021.rs
Raspisivanje oglasa je usledilo nekoliko nedelja nakon što je o tome odlučivalo Gradsko veće, a iz Gradske kuće nema objašnjenja zašto se prodaje parking u zgradi koja je već uveliko useljena i u kojoj žive građani koji su stanove mogli da kupe po povlašćenoj ceni kao pripadnici posebno osetljivih socijalnih grupa.
U zgradi u Kisačkoj ima 35 stanova, tri lokala i 13 garažnih mesta površine od 11 do 16 kvadrata.
 
Uprava za imovinu i imovinsko-pravne poslove garažna mesta prodaje prikupljanjem pismenih ponuda, a početna cena, zavisno od veličine parkinga, iznosi od 13.400 do 18.700 evra.
 
Pravo da dostave pismenu ponudu imaju fizička i pravna lica uz neophodnu dokumentaciju i uplaćen depozit koji zavisi od parking mesta i kreće se od 1.400 do 1.900 evra.
Rok za dostavljanje pismenih ponuda je 6. septembar, a javno otvaranje je zakazano za 12. septembar na drugom spratu Uprave za imovinu u Narodnog fronta 53 od 14 časova.
 
Jedan kupac može da dostavi ponude za više ili sva parking mesta, ali svaka ponuda mora biti pojedinačna, a ne za svih 13 u jednoj koverti.
 
Komisija će nakon otvaranja ponuda, ukoliko budu ponuđene iste cene, u roku od tri dana pozvati ponuđače da dostave nove. Ako se to ne desi, potom u roku od tri dana, žrebom će se odabrati najpovoljniji.

Ukupno osam dana od otvaranja ponuda biće doneta odluka ko će biti vlasnici garažnih mesta koja se nalaze u sklopu zgrade sa solidarnim stanovima u Kisačkoj 55.

  • kiza

    23.08.2024 15:50
    Ko plaća čišćenje garaže, struju za vrata, rampu, popravke za iste? Evo ja ću vam reći...stanari..koji nemaju garazu.
  • pajo patak

    23.08.2024 15:13
    ne valja naslov:
    Novi Sad prodaje sva garažna mesta u zgradi sa solidarnim stanovima
    Ne prodaje Novi Sad, nego "legalno izabrani predstavnici građana stranke koje je pobedila na poštenim izborima ".
  • Veseli se

    23.08.2024 14:36
    .. srpski roBe!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti