Novosadski "Vodovod": Voda za piće je bezbedna, molimo građane da ne šire dezinformacije

Voda iz distributivnog sistema novosadskog "Vodovoda" bezbedna je za piće.
Novosadski "Vodovod": Voda za piće je bezbedna, molimo građane da ne šire dezinformacije
Foto: Pixabay
To je saopšteno iz JKP "Vodovod i kanalizacija", nakon što su u vodi za piće pronađene nematode, odnosno valjkasti crvi.
Kako je navedeno u saopštenju, prema redovnim analizama, voda je mikrobiološki, fizičko-hemijski i virusološki u kontinuitetu ispravna.
Ističu da zaposleni u ovom preduzeću neprekidno preduzimaju sve tehničko-tehnološke i bezbednosne mere kako bi osigurali kvalitet i sigurnost vode koja se distribuira.
 
"Molimo građane da ne šire dezinformacije i da se oslone na zvanične informacije koje pruža ovo preduzeće. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nedoumica, pozivamo vas da nas kontaktirate direktno", navode u "Vodovodu".
  • Miki

    27.08.2024 09:54
    Rezultati analiza vode
    Ako zelite da vam neko veruje, onda morate javno objaviti zvanicne rezultate od dana kada je posumnjano u ispravnost vode pa sve do ovih poslednjih dana i to na dnevno nivou.
    Raspravljati da li je politicka dezinformacija ili je istina, potpuno je bezpredmetno ako javno objavite rezultate analiza vode.
    Dok god to ne uradite, stanovnici Novog Sada ce biti u panici i nece vam verovati. Zar ne vidite da se voda masovno kupuje po radnjama, valjda vam je to neki znak da reagujete.
    Uozbiljite se, voda je zivot, nije politika.
  • nada

    27.08.2024 08:35
    nemaaa
    Jasno je koliko im ljudi veruju, rafovi s vodom su prazni.
  • Zuk

    27.08.2024 03:40
    Analiza
    Pa da li može neko ko je odneo vodu na analizu na polj. fakultet ili higijenski, da objavi ovde rezultate? Pomogao bi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti