Eglo predstavio profesionalni program u Novom Sadu: Šta je budućnost rasvete?

Globalno poznati proizvođač rasvete Eglo održao je u Novom Sadu prezentaciju njihovog profesionalnog programa.
Eglo predstavio profesionalni program u Novom Sadu: Šta je budućnost rasvete?
Foto: 021.rs
Na ovom događaju, brojni gosti iz sveta dizajna enterijera, ugostiteljstva, umetnosti, arhitekture, građevinarstva i drugih oblasti, imali su priliku da se upoznaju sa najnovijim tehnologijama u oblasti rasvete koje Eglo nudi.
 
Govorilo se i inovativnim rešenjima koja su idealna za najrazličitije projekta.
 
Dominik Surig, menadžer za prodaju na području Evrope, govoreći na ovom događaju naveo je da je razvijen Eglo sajt, namenjen profesionalcima, arhitektama, dizajnerima svetla, i drugima.
Kao budućnost rasvete, koja je u Eglo već stigla, Surig je istakao personalizaciju.
 
"Fleksibilnost i personalizacija su važni faktori u ovom poslu, jer svaki kupac ima specifične zahteve koje treba ispuniti", istakao je.
 
Upravo zato Eglo nudi mogućnost prilagođavanja reflektora, šina za LED rasvetu, boje svetla, oblika instalacija, i slično.
 
Personalizacija proizvoda obično sugeriše i da je za izradu potrebno dugo vremena. U Eglu razbijaju taj stereotip, jer se proizvodnja obavlja u Mađarskoj, pa je dostava za evropsko tržište brza i pouzdana.
 
Foto: Eglo katalog
 
Surig je pred punom salom u Eglo salonu rasvete u Novom Sadu ispričao priču o porudžbini klijenta iz Norveške koji je želeo da renovira prodajni prostor brzo.
 
"Trebalo mu je brzo rešenje za četiri nedelje. Poslao mi je sve crteže i informacije. Trebalo je da se isporuči i spremi brzo", rekao je Surig i dodao da se ispostavilo da je taj klijent prestižni salon automobila.
 
Kasnije su radili rasvetu i za prodajni salon drugog proizvođača automobila i brojnih drugih brendova. Ključ je, ponovio je Surig, u brzini i fleksibilnosti, ali bez žrtvovanja kvaliteta i pouzdanosti.
 
Foto: Eglo katalog
Sajt za profesionalce je zato najkraći put između klijenta i Egla. U dostupnom katalogu može se pronaći veliki broj rešenja, ali je ostavljena i opcija posebnih zahteva za koje klijenti mogu da se obrate direktno profesionalcima u Eglu.
 
Kod standardnih proizvoda poručenih iz kataloga isporuke budu realizovane za sedam dana, a kada se radi po porudžbini klijenta, vreme čekanja je oko tri nedelje.
 
Ponudu na Eglo Professional sajtu možete pogledati OVDE.

Teme

Eglo

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti