FK Vojvodina: Lalatović piše novu istoriju

Nenad Lalatović je novi šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Vojvodina, potvrdili su iz Fudbalskog kluba Vojvodina.
FK Vojvodina: Lalatović piše novu istoriju
Foto: 021.rs
"Na sednici Upravnog odbora, većinom glasova za novog šefa stručnog štaba odabran je Nenad Lalatović", kažu iz Vojvodine.
 
Sa Lalatovićem su u timu Milan Vještica, Vidak Bratić i Milan Jovanić.
U njegovom štabu su i kondicioni treneri Aleksandar Jovančević, Luka Miljević, Bojan Antonić i analitičar Igor Gagričić.
 
Prvi tim Vojvodine do sada vodio je Nemanja Krtolica, između dve reprezentativne pauze, a upravni odbor Vojvodine je ocenio njegov rad pozitivnom ocenom.
Nenad Lalatović je već bio trener Vojvodine u dva navrata, prvi put je predvodio ekipu od novembra 2015. do decembra 2016. godina, nakon čega se u klub vratio 2019. i tu ostao do maja 2021. 
 
U drugom angažmanu u Vojvodini Lalatović je ostvario i najveći uspeh u svojoj trenerskoj karijeri, pošto je sa novosadskim timom osvojio Kup Srbije.
 
Nenad Lalatović je statistički jedan od najuspešnijih trenera Vojvodine, a 2020. je predvodio ekipu do trofeja Kupa Srbije.
 
Lalatović je trenirao mnoge klubove u Srbiji, a poslednji klub koji je vodio su Mladost Lučani.
U istoriji kluba je upisan i kao trener sa najviše ostvarenih pobeda. Vojvodinu je predvodio na 131 utakmici, ostvario je 76 pobeda, 30 remija i 25 poraza.
 
Predstavljanje dolaska Nenada Lalatovića i novog stručnog štaba održaće se u sredu 9. oktobra u 11 časova na Fudbalskom centru Vujadin Boškov.
  • Pera Detlić

    07.10.2024 14:47
    Zaista
    Zbiljo,
    je li ovo moralo?
  • klokan

    07.10.2024 14:13
    lalat iscrtava nove lajne istorije...
  • Mile

    07.10.2024 14:03
    L
    Lik nigde nije pokazao rezultate, niti se zadržao duže od polusezone. Ja stvarno ne znam po kojim kriterijumima je on "stručnjak"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti