Za brz i sočan obrok: Topli sendviči i ukusni namazi uz proizvode Mrkšićevih salaša

Proizvodi iz Mrkšićevih salaša imaju prepoznatljiv i jedinstven ukus, a pileća GOOD kobasica i pileći GOOD namaz u omotu su samo neki od noviteta koji vode u novu avanturu otkrivanja bogatstva ukusa.
Za brz i sočan obrok: Topli sendviči i ukusni namazi uz proizvode Mrkšićevih salaša
Foto: Mrkšićevi salaši
Uz savet nutricioniste, stižu ideje kako da se iskoriste na pravi način i sa kojim namirnicama mogu da se kombinuju.
 
Dobićete i savet kako da uvek budete spremni za iznenadne goste, a kako da oduševite mališane ukusnim specijalitetima.
Pileća GOOD kobasica je fino usitnjena barena kobasica, napravljena od mehanički separisanog pilećeg mesa.
 
Njena fina struktura, pažljivo odabrani začini i precizno uravnotežena receptura čine ovu kobasicu pravim užitkom.
Zahvaljujući fino usitnjenoj strukturi, vrlo je popularna među decom, jer su svi sastojci usitnjeni do te mere da deca jednostavno obožavaju ovaj proizvod.
 
Pileću GOOD kobasicu je najbolje, nakon skidanja omota, narezati na tanke kriške. Najčešće se koristi kao glavni sastojak toplih i hladnih sendviča, koje možete upotpuniti sirnim namazima, sirom i svežim povrćem. 
 
Narezana na kockice ili tanke trakice, polutrajna kobasica često je deo šarenih salata koje u raznim kombinacijama sa povrćem, sirom, pavlakom i začinima pružaju osvežavajući obrok.
 
U tom smislu, uvek treba napraviti mesta u frižideru za pileću GOOD kobasicu (mini pakovanje od 330 g doprinosi praktičnosti i upotrebljivosti), kako za ukućane, tako i za pripremu finger food-a ili maštovitih salata kada se pojave nenadani gosti.
 
Pileći namaz u omotu priprema se od fino usitnjenog, mehanički separisanog pilećeg mesa. Blagog je ukusa i namenjen je širokom krugu potrošača, posebno deci i mladima, kojima može postati omiljeni doručak.
 
Maziva konzistencija čini ovaj proizvod idealnim za brz i ukusan obrok. Visok procenat masnoće, karakterističan za ovu vrstu proizvoda, omogućava da se svi pažljivo odabrani začini i arome lepo razviju, dajući prijatan osećaj prilikom konzumacije.
 
 
Takođe, pileći namaz u omotu, namazan na krekere, uz dodatak povrća i odabranih začina, može biti deo šarenog tanjira na porodičnim proslavama, dečijim rođendanima i zabavama za mlade.
 
Celokupnu ponudu kojom možete da obogatite trpezu iz "Mrkšićevih salaša" pronaći ćete na zvaničnom sajtu OVDE.
 
Budite u toku sa svim akcijskim pogodnostima i novostima iz "Mrkšićevih salaša" i na Fejsbuku.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti