Limanci održali skup zbog gradnje igrališta: Traže da se renoviraju postojeća koja su u lošem stanju

Stanovnici Limana su juče održali sastanak nezadovoljni time što se u tom delu grada postavlja igralište, a zatražili su sanaciju postojećih igrališta koja su u lošem stanju.
Limanci održali skup zbog gradnje igrališta: Traže da se renoviraju postojeća koja su u lošem stanju
Foto: Savet MZ Liman
"Zaključak sa sastanka je da građani nisu za izgradnju igrališta u parkiću u Ulici Veljka Petrovića, već za renoviranje postojećih igrališta koja su u lošem stanju", rekli su u Savetu Mesne zajednice "Liman".
 
Oni dodaju da su zahtevi za renoviranje već poslati nadležnim institucijama, ali kažu da nisu dobili odgovor.
"Ovo su već dovoljni razlozi za sumnju u opravdanost ovakve investicije", ističu iz Saveta.
 
Okupljeni građani kažu da su za izgradnju ovog igrališta već izmeštena četiri stabla.
"Ako se dozvoli izgradnja igrališta na ovom mestu, nameće se opravdana sumnja da bi u budućnosti mogli ostati i bez preostalog dela parkića", zaključuju članovi Saveta. 
 
Igrališta za koja su predlagane sanacije su: igralište u bloku između Strumičke, Drage Spasić i Fruškogorske; igralište u Jirečekovoj, između broja 5 i 7; igralište između Fruškogorske i Veljka Petrovića; košarkaški tereni između Drage Spasić i Sunčanog keja.
"Ovim putem napominjemo da su građani iskazali i želju da se remont postojećih vrtića uradi sa što manje intervencija na zelenim površinama poput upotrebe tartana zbog isparenja, zagrevanja i brzog propadanja", napomenuli su iz Saveta MZ "Liman".
  • Daredevil

    24.10.2024 12:22
    Kradikalci
    Limanci hoće da pokvare nečiju šemu, jer kod popravke igrališta ne može toliko love da se zategne. Njihova maja varijante, već 20 godina u NS.
  • u redu

    24.10.2024 12:15
    Ovih sa slike se sećam to su oni isti likovi što skupljaju potpise po pultovima za izbore. Kakvi limanci, to su bre botovi i beskičmenjaci.
  • Лиманац

    24.10.2024 12:06
    Лицемери!
    Када је у питању градња игралишта ближе њиховој деци, онда су против, а када се помене изградња будућег Спомен-храма Светих мученика бачких, траже да се игралиште изгради на стотинак метара од постојећег, тада је важно само да се нешто изгради на запуштеном травњаку да не би било храма.
    На велику жалост ове мањине становника Лимана, биће — и спомен-храма и игралишта за децу и њихова изградња се не може и неће зауставити!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti