Ljubavna čarolija krčka se u Fish House-u: Specijalna ponuda za Dan(e) zaljubljenih

Nešto specijalno krčka se u kuhinji autentičnog restorana morske ribe Fish house Deep Blue za Dan(e) zaljubljenih, kao i neke nove akcije.
Ljubavna čarolija krčka se u Fish House-u: Specijalna ponuda za Dan(e) zaljubljenih
Foto: Pixabay
Kao što je već poznato, ovaj restoran u Mite Ružića 3, u samom centru Novog Sada, otvorila je Dubrovčanka Vese Barišić sa željom da Novosađane upozna sa ukusom morske ribe iz njene kuhinje.
 
Koncept ovog restorana je jednostavan - svako jelo osmišljeno na poseban način, da probudi sva čula u neočekivanim kombinacijama, a gde god jeli njihova jela jedno je bitno - to je doživljaj vredan pamćenja. Fish house Deep Blue je mesto za ljude koji vole da uživaju u životu na poseban način. 
Upravo to biće omogućeno i posebnom akcijom za Dan zaljubljenih (i nekoliko dana posle) - posebni meni za posebne prilike.
 
Osim toga, u Fish house Deep Blue osmišljen je poseban koncept "Fish to go", odnosno brza i zdrava morska hrana za poneti. 
Ljubavna čarolija u Fish House-u: Meni za dvoje
 
U Fish house Deep Blue su se ove nedelje zaljubljenih odlučili na svoju poznatu akciju - ceo obrok sa predjelom, glavnim jelom i desertom za dve osobe za 6.000 dinara, a u cenu je uključena i po jedna čaša vina.
 
Pažljivo smišljen svaki detalj večere ili ručka u ovom autentičnom restoranu i u posebnoj atmosferi upotpuniće dan koji je sam po sebi poseban - jer se slavi ljubav.
 
"Ovo nije klasična večera ili ručak - ovo je kulinarski afrodizijak. Romantika u svakom detalju Fish house ne nudi samo hranu, mi nudimo iskustvo. Naši gosti će uživati u pažljivo uređenom enterijeru, nežnom osvetljenju, laganoj muzici i atmosferi koja podstiče intimnost", poručuju iz ovog restorana.
 
 
Vlasnica Vese Barišić je i za ovu priliku osmislila posebni meni, prigodan prilici. Sastoji se od predjela, glavnog jela, deserta, čaše vina po izboru gosta.
 
Za predjelo se služe bruskete sa pikantnim kozicama.
 
"Hrskava baza, domaća salsa od paradajza, sočne kozice i pikantni umak koji budi strast u svakom zalogaju glavne su karakteristike ovog jela", navodi Barišić.
 
Kao glavno jelo, naravno, tu je pijani zaljubljeni brancin, dok je za desert odabran kolač "Egzotični poljubac".
 
"Glavno jelo je nežni file brancina u aromatičnom sosu od belog vina, šafrana i pavlake, uz savršeno ukombinovane špargle i šargarepu – kreirano za dvoje koji se vole. Za sladak i zavodljiv kraj večeri tu je i 'Egzotični poljubac' - mus od kokosa, plazma keks i bogati umak od jagoda", poručuju u Deep Blue.
 
 
Rezervacija za ovo uživanje i akciju koja traje od četvrtka, 13. do nedelje, 16. februara, obavezna je zbog ograničenog prostora. Požurite i obezbedite svoju rezervaciju na broj telefona 069/111-54-40.
 
"Nema boljeg načina da proslavite ljubav nego kroz vrhunske ukuse - a Fish House zna kako se to radi", poručuju iz ovog restorana.
 
Nešto novo u Deep Blue - "Fish to Go"
 
Fish house Deep Blue, pored toga što je uneo poseban čar morske hrane u ravnicu Vojvodine i Novog Sada, osmislio je i novi koncept morske hrane za poneti.
 
"Ne morate sedeti u restoranu da biste uživali u savršenim morskim specijalitetima. Fish House Deep Blue donosi poseban koncept koji spaja kvalitet, brzinu i zdrav način ishrane – jer više ne morate birati između praktičnog i nutritivnog", navode u ovom restoranu.
 
Obrok možete poručiti i preko telefona petnaestak minuta ranije i pokupiti ili jednostavno na licu mesta poručiti.
 
U tu svrhu, osmišljen je i poseban "Fish to Go" meni, savršen za užurbane dane i predah u hodu.
 
Tako će gosti imati priliku da u okviru ovog menija jedu hrskave i sočne pohovane dagnje; sitne i preukusne pržene girice, britanski klasik sa Deep Blue twist-om Fish & Chips, kao i sočnu skušu na štapiću, jedinstvenu u Novom Sadu.
Uz svaki obrok dolazi i pomfrit i izbor između dva sosa: Garlic majoneza (kremasti spoj belog luka i začina) i Chili sosa (pikantne poslastice za one koji vole vatrene ukuse).
 
  
Foto: Fish house Deep Blue
 
Svi studenti u Fish house Deep Blue, uz pokazan indeks, imaju popust na celokupan meni restorana.
 
"Zato što razumemo studentski život – i znamo da se mozak najbolje hrani dobrim proteinima", navode oni.
Zbog malog prostora, rezervacije se preporučuju na broj telefona 069/111-54-40. Fish house Deep Blue radi svakog dana, osim utorkom, od 9 do 23 časa.
 
Barišić ističe da postoji i posna verzija onih jela koja u sebi imaju pavlaku ili sir, koje se zameni sa dodacima na biljnoj bazi.
 
Jela sa redovnog jelovnika mogu se poručiti i onlajn, putem sajta fishhouse.rs , a na prvu porudžbinu ide popust od 15 odsto. Ovim načinom, omogućeno je da građani po redovnim cenama poput onih u samom restoranu mogu da naruče hranu, dok se dostava dodatno plaća.
 
"Vidimo se na moru - u srcu Novog Sada", poručuju u Fish house Deep Blue.
OBRATI PAŽNJU! Osvežili smo platformu sa muzičkim kanalima, a preko koje možete slušati i Radio 021. Preporučujemo vam novu kategoriju - LOUNGE, za baš dobar užitak i relax tokom dana. Vaš 021!

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

I danas toplo

U Novom Sadu će u četvrtak tokom dana biti promenljivo oblačno sa sunčanim periodima i toplo za ovaj period godine.