Tom Kruz "Nemogućom misijom" zatvara Olimpijske igre u Parizu: Evo kako će izgledati

U ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igara u Parizu učestvovaće poznati holivudski glumac Tom Kruz.
Kako piše RTS, glumac se proslavio u adrenalinskim scenama kada se popeo na najvišu zgradu na svetu, visio u vazduhu držeći se za avion, postavio rekorde u zadržavanju daha pod vodom i slično.
Kruz će izvesti performans na zatvaranju igara u Parizu inspirisan filmom "Nemoguća misija", za koji se pripremao nekoliko meseci.
 
Neke od scena zatvaranja igara Kruz je snimio u martu mesecu 2024. godine u Parizu.
Predviđeno je da performans počne sa vrha sportskog kompleksa stadiona "Stad de Frans" u Sen Deniju. 
 
Zatim se prenos uživo prekida unapred snimljenim scenama jurnjave ulicama Pariza na motoru. Kruz seda u avion koji leti za Kaliforniju, a u rukama sve vreme drži olimpijsku zastavu.
 
Kada stigne u Ameriku iz aviona iskače padobranom i spušta se na znak Holivuda. Predaje zastavu sportistima, uključujući biciklistu, skejtbordera i odbojkaša, a oni je nose ulicama Los Anđelesa koji će biti sledeći domaćin Olimpijskih igara 2028. godine.
  • Marko Zvezdara

    04.08.2024 10:03
    Rđavom i dlaka smeta
    Ne možeš Srbima ugoditi. Ako nije Nole, svet ne treba da postoji
  • OI

    03.08.2024 18:35
    Preteraše
    On, pored toliko sjajnih sportista?!
  • T.

    03.08.2024 18:22
    Pa
    Nešto ga bas i ne volem….

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Holivudske zvezde povlače podršku Bajdenu

Nekoliko holivudskih zvezda javno je povuklo podršku predsedniku SAD Džou Bajdenu (81) i pozvalo na zamenu kandidata Demokratske partije usled zabrinutosti zbog njegovih godina, kao i gafova.