Aleksa Avramović ide u NBA?

Još uvek traje priča o tome gde će košarkaš Srbije Aleksa Avramović nastaviti karijeru, a mediji pišu da gotovo sigurno odlazi u NBA.

Čačanski portal Ozonpress objavio je danas da će Aleksa Avramović karijeru nastaviti u SAD, a ne u Rusiji, iako već ima potpisan ugovor sa CSKA iz Moskve. 

"Avramović sasvim sigurno odlazi u LA Clippers ili u Atlanta Hawks. Pregovori su u toku i nadamo se da će sve završiti u obostranom  interesu", kaže za Ozonpress izvor blizak porodici Avramović, navodeći da su ti klubovi dali najkonkretnije ponude i da je dogovoreno 99 odsto stvari. 

Ova vest za sada nije demantovana, ali ni potvrđena.
 
O mogućnosti odlaska Avramovića u NBA pisao je i agent Miško Ražnatović, navodeći da Avramović ima rok do 20. avgusta da iskoristi NBA klauzulu i postane član nekog tima u SAD.

Podsetimo, Aleksa Avramović je prikazao odlične partije u dresu Srbije na Olimpijskim igrama, čime je privukao pažnju javnosti, ali i ljudi iz sveta košarke.

  • Narog

    18.08.2024 10:00
    Aleksa u nba
    Ako su pare dobre,a sigurno jesu,idi Aleksa i srecno ti bilo
  • Boco

    18.08.2024 00:08
    Nije on za NBA,nego za ABA.
    Običan divljaner. Ni u cska nece ništa napraviti.
  • Pamet

    17.08.2024 20:57
    Zasluzio je
    Nadam se da je istina. Zasluzio je.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Roma otpustila trenera De Rosija

Fudbalski klub Roma, koji se susreće sa teškoćama i lošim rezultatima u italijanskom prvenstvu, saopštio je da je otpustio trenera Danijelea De Rosija.

Lekleru pol pozicija u Bakuu

Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.