Vučić: Kurti nije hteo ili nije smeo da razgovara sa mnom, neće čovek da me vidi

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da kosovski premijer Aljbin Kurti nije želeo da razgovara sa njim danas u Briselu.
Vučić: Kurti nije hteo ili nije smeo da razgovara sa mnom, neće čovek da me vidi
Foto: Beta/AP (Virginia Mayo)
"Neće čovek da me vidi, nije spreman na sastanak sa mnom. Kurti nije hteo ili nije smeo da se sretne sa mnom i da razgovara", rekao je Vučić, uz konstataciju da će Evropska unija u svom saopštenju navesti ko nije želeo da razgovara.
Vučić je izjavio da je danas imao "uspešan razgovor" sa visokim predstavnikom EU za spoljnu politku i bezbednost Žosepom Boreljom i evropskim posrednikom u dijalogu o normalizaciji odnosa između Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom.
 
"Predstavnici EU kažu da Kurti traži da priznamo Kosovo. To je suština - priznanje Kosova de jure", rekao je Vučić.
On je ocenio da je situacija za srpski narod na Kosovu teška.
 
Nastavićemo da štitimo interese Srbije i pomažemo našem narodu, poručio je Vučić, uz konstataciju: Potrebno je da čvrsto držimo javne finansije, jer predviđam veliku krizu u narednim mesecima.
 
"Želim da sačuvamo finansijsku disciplinu do oktobra", izjavio je Vučić.
  • Hm...

    27.06.2024 09:38
    Citat: "Potrebno je da čvrsto držimo javne finansije, jer predviđam veliku krizu u narednim mesecima. Želim da sačuvamo finansijsku disciplinu do oktobra"

    Držite čvrsto javne finansije i ne date ih nikom. A šta će biti posle oktobra? Cene svega i svačega rastu svaki dan, sve poskupljuje, a mi se hvalimo kako smo najbrža rastuća ekonomija u prvom delu godine..
    Ministar finansija reče onomad da počinje gradnja 1500 stanova za EXPO, za to mora da se ima...Šta se krije od naroda opet?
  • Poglavlje 35

    27.06.2024 08:14
    Odlazak u Brisel posle Poglavlja 35 je veleizdaja !
    Neučlanjenje Srbije u BRICS posle glasanja Amerike, Britanije, Nemačke i Francuske u UN da su Srbi genocidni je veleizdaja !
    AV je veleizdajnik !
  • ПатриЈот

    27.06.2024 07:48
    хахаха
    ајд некако могу да разумијем ове снс ботове (бот као бот, ради свој посао) ... али ове 021 ботове, никако да сконтам ... прије бих их назвао "ББ" - болесни ботови. Тачно једна те иста матрица пискарања баш "болесних" коментара.
    Изгледа да "Бботови" похађају посебне школе па су постали "Бботови" или им је неко платио дипломе ...
    Испада да снс ботови плаћају своје дипломе на приватним факултетима а овим 021 Бботовима је неко други платио исте дипломе неких "реномираних" факултета, а можда су и узели кредит хахаха.
    Поздрав Бботовима свих фела.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija