Prijateljstvo iznad svega: Kad je Dačić "tukao" Vučića

Ponekad sa prijateljima sedite, razgovarate i onda se prisetite nekog događaja iz prošlosti koji vas nasmeje. Taj momenat na današnjoj konferenciji za medije imali su Aleksandar Vučić i Ivica Dačić.
Predsednik Srbije i ministar unutrašnjih poslova govorili su o protestu protiv iskopavanja litijuma, koji se u subotu uveče održao u Beogradu, kao i o potonjoj blokadi železnice.
 
Dačić je isticao da je policija uspela da "oslobodi" železnicu i da je to učinjeno bez ikakve primene sile. A onda su se Vučić i Dačić prisetili kako je to bilo nekada, dok je Dačić bio, kao i danas, vlast i dok je predsednik bio opozicija.

Ministar unutrašnjih poslova je podsetio na to da on svoj ministarski posao obavlja već dugo, da ne radi taj posao tri dana, već se i prilikom obeležavanja 100 dana (ove) Vlade sa premijerom Milošem Vučević našalio kako on proslavlja 5.323. dan na ministarskoj funkciji.

Rekao je i da mu je bivši predsednik Srbije Boris Tadić govorio da izvede policiju da sklanja malinare, na šta se predsednik Srbije ubacio sa: "I Vučića."
 
Na to je Dačić spontano nastavio: "Njega smo i prebili". 
Vučić je potom objasnio da su hteli da prošetaju do Radio-televizije i da je on bio meta policije, a da je bivši fudbaler Slaviša Kokeza pokušao da ga zaštiti.
 
"Mi smo samo hteli da prošetamo do RTS-a. Ja sam bio meta, a Kokez me je zagrlio otpozadi pa je i on dobio", prisetio se Vučić.
  • jovo s brkovi

    12.08.2024 06:53
    Kokeza je zbog tog zagrljaja od pozadi lepo profitirao, uzese neke silne milione na carini i u nekim firmama on i jos neki kojima je to sve izgleda bio zuti karton... i poheo vuk magarca
  • Aleksej

    12.08.2024 06:31
    Srpska Nepismena Stranka
    Radikali nikad nisu bili opozicija, dok je SPS na vlasti.
  • Konsterniran

    11.08.2024 22:29
    Ovi se šegače....
    .....a Ranko Panić truli u zemlji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija