Bandović: Napadamo TSC u najjačem sastavu koji ćemo u tom momentu imati

Trener Vojvodine Božidar Bandović očekuje još jednu tešku utakmicu protiv TSC-a, direktnog rivala u borbi za vrh tabele.
Bandović: Napadamo TSC u najjačem sastavu koji ćemo u tom momentu imati
Foto: FK Vojvodina
Nakon poraza od Maribora, Vojvodina je u nedelju, 11. avgusta, nominalno domaćin ekipi TSC-a na "TSC areni" u Bačkoj Topoli.
 
Kako je rekao Bandović, tim Voše očekuje teška utakmica protiv kvalitetnog protivnika koji je konstantan godinama unazad.
"Imaju novog trenera, ali se nije mnogo toga promenilo u stilu igre, tako da je to ekipa koja želi da dominira u posedu i napadanjem prostora, promenom strane, imaju kvalitetne igrače. Nama je ostalo da se odmorimo tokom ova dva dana i da damo sve od sebe da pobedimo, što bi nam mnogo značilo posle svih ovih utakmica u kojima nismo ostvarili rezultat, ali smo igrali veoma dobro", rekao je on.
 
Dodao je da igračima sigurno nije lako jer sve utakmice igraju kao gosti.
"Ali to moramo da prebrodimo i da damo sve od sebe za trijumf. Što se tiče povreda, moram da vas obavestim da ima problem sa ukrštenim ligamentima i moraće na operaciju. Radulović ima problem sa ramenom, čekamo preglede, dok će Poletanović zbog problema sa listom preskočiti ovu utakmicu, ali videćemo tokom naredna dva dana da li će biti spreman za Maribor ili ne", rekao je Bandović.
 
On se osvrnuo i na činjenicu da je Vojvodina u svakoj utakmici do sada u ovoj sezoni primala golove i padala u samom finišu.
 
"Razgovarao sam i sa timom i pojedinačno sa igračima, imaću i danas nove razgovore. Teško je izgubiti tako utakmicu, moramo da budemo prisebni do kraja. Mi moramo da prihvatimo da u našem prvenstvu moramo da mislimo 300 na sat, a u Evropi hiljadu na sat. Ima toliko situacija u kojima moraš da mnogo brže donosiš odluke, zbog presinga, promene pozicija, niski blok, srednji blok, moramo da rešimo te situacije i da ne dopustimo da primamo golove u finišu i da se bolje pozicioniramo i da igramo do kraja", istakao je on.
 
S druge strane, dodao je Bandović, "nismo dali gol, primimo gol, potrebna nam je i ta gol kada imamo šansu". 
 
"U tim evropskim utakmicama nećemo imati toliko šansi kao u prvenstvu. Ali to ne znači ako ne damo gol, da treba da ga primimo. Svi smo odgovorni, ali pričao sam sa svima i nastaviću da pričam, ja moram da ih podržim, jer daju sve od sebe. Ako gledamo ove tri utakmice, svi su videli naš stil igre, da je sve bilo na visokom nivou i zadovoljan sam kako smo igrali. Ove utakmice su pokazatelj da možemo, ali da moramo da nastavimo da radimo istim tempom i iz meseca u mesec ćemo biti samo bolji", naglasio je Bandović.
On je dodao da će u nedelju na terenu "TSC arene" igrati u najjačem sastavu.
 
"Nema odmaranja, imamo još trening, izaći će najjači tim u tom trenutku, oni koji su fizički i mentalno najspremniji. Može da bude nekih taktičkih promena, ali igraće najbolji", rekao je Bandović.
 
Utakmica Vojvodina – TSC na programu je u nedelju, 11. avgusta u 20 časova.
  • Saša

    11.08.2024 21:58
    Voša-Tsc 1:2
    Obeća Zbiljić da će napasti voša titulu? Da nisu napali? Nisam OBAVEŠTEN???? A tek u četvrtak čekaju MARIBOR?
    vratiti Lalatovića
  • Saša

    11.08.2024 21:40
    Napali baš TSC
    Koji je trener Bandović? Baš me interesuje šta će reći sad! Posle utakmice sa tsc? NAPALI SMO! pod hitno dovesti LALATOVIĆA!!
  • PERA

    11.08.2024 10:34
    A DA LI ĆE SNS DATI PRENOS?
    Red je, ipak u Voši gotovo svi navijaju za crvenu petokraku!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Vojvodina izgubila od Napretka

Fudbaleri Vojvodine izgubili su večeras na "TSC areni" od ekipe Napretka rezultatom 1:2 u šestom kolu Mocart Bet Superlige Srbije.