Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.
Voši bod protiv Radničkog
Foto: FK Vojvodina
Strelci za Vojvodinu bili su Jusuf Bamidele u 52, Marko Veličković u 87. i Đorđe Crnomarković u 90. minutu.
 
Vojvodina je krenula ofanzivno od početka utakmice, a prva dva pokušaja imao je Poletanović. On je najpre pokušao sa distance, a potom i iz slobodnog udarca, ali nije uspeo da savlada Stevanovića. Treću šansu imao je Korać, nakon centaršuta sa levog boka, glavom je gađao pored stative.
 
Radnički je bio prilično bezopasan u prvih 25 minuta, a onda je dve šanse imao Stajić. Najpre je veoma opasno i snažno šutirao sa distance, a potom je ubrzo posle centaršuta glavom gađao preko prečke sa nekih pet metara.
Najbolju šansu od početka Voša je imala u 38. minutu. Radulović je uputio oštar centaršut u peterac, Crnomarković nije uspeo da zahvati loptu, koja je stigla do Koraća, koji je iz okreta sa sedam metara gađao preko prečke.
 
Radnički je uzvratio minut kasnije, Stjuart je izveo odličan solo prodor po desnoj strani, ali ga je Korać sustigao i klizećim startom u poslednjem trenutku otklonio opasnost.
 
Trener "stare dame" Nemanja Krtolica je napravio prvu promenu, pošto je Veličković zamenio Kokanovića, a Vojvodina je povela posle sedam minuta igre.
Seri je izveo korner u 52. minutu, Stjuart je glavom izbio loptu uvis, a Bamidele uhvatio volej i sa nekih 12 metara pogodio za 1:0.
 
Nažalost, posle samo minut igre, Bamidele je osetio bol u zadnjoj loži, zbog čega je morao da napusti teren, a zamenio ga je Lazar Ranđelović.
 
Ali, Radnički je uspeo da uzvrati posle samo pet minuta igre. Bosić je prošao po levom boku i poslao povratni pas, a tamo je na pravom mestu Stjuart koji je pogodio za 1:1.
 
Na isteku časa igre desilo se nešto retko viđeno, sudija je dao znak i procenio da je Rosić već izveo gol aut sa pet metara, a onda je loptu rukom uhvatio Korać kako bi je namestio na peterac, a glavni arbitar je pokazao na belu tačku. Odgovornost je preuzeo Stojanović i pogodio za 1:2.
 
Voša je posle dva brza primljena gola opet krenula u ofanzivu, a u 67. minutu šansu je imao Radulović. Kombinovali su Seri i Veličković, koji je potom proigrao Radulović, ovaj je iz okreta šutirao preko prečke.
 
Krtolica je napravio nove promene, ušli su Depu, Popović i Lazar Nikolić. Upravo je Popović uspeo posle samo minuta igre da iznudi penal. Odgovornost je preuzeo Seri, ali je loše šutirao, Stevanović je odbranio i rezultat je ostao nepromenjen.
 
Voša je u 87. minutu ipak uspela da dođe do zasluženog izjednačenja golom Veličkovića. Seri je pokrenuo akciju po levoj strani, proigrao Veličkovića koji je odigrao dupli pas sa Depuom i pogodio prvi ugao za 2:2.
 
U 90. minutu golom Crnomarkovića, Voša je došla do novog vođstva. Poletanović je izveo korner, a Crnomarković bio najviši u skoku, glavom je zakucao u mrežu za 3:2.
 
Ali, u poslednjim trenucima utakmice, Radnički je uspeo da ponovo dođe do izjednačenja. Nakon kornera sa leve strane, Jamkam je bio najviši u skoku za konačnih 3:3.
 
Vojvodina je tako posle dve pobede upisala remi.
 
Sledeća utakmica na programu je u sredu u 19 časova, kada će na "Karađorđu" gostovati Novi Pazar, u odloženoj utakmici drugog kola.
  • PRVA SRBIJA

    28.09.2024 22:47
    Cirkus...
  • Djordje

    28.09.2024 22:41
    Tolko i vredi
    Tek da se zbilja ne zanosi..
    Fiks idejama
  • Mario

    28.09.2024 22:29
    Već vidjeno
    Jednom luzeri uvek luzeri....
    I ovaj trener posle samo par kola napravio korak unazad....
    I ne znam kao da se treneri Vojvodine takmiče ko će da bude tvrdoglaviji opet loša odbrana i odma loš rezultat....
    Zašto ne rade sa igracima na taktici i na odbrai ne znam a brojke govore same za sebe i one su neumoljive...
    Najgora odbrana u ligi celu prošlu sezonu i nastavilo se i u ovoj. Daje nam golove ko I kako hoće....
    Čim ne primamo golove dolaze i pobede....
    Ali to je jako daleko od nas....
    Još jedna očajna sezona i uprava treba da stavi prst na celo i da se dobro zapita šta i kako dalje...
    Već smo svi umorni od njihovog taktiziranja i promašaja, a da niko ne odgovara za nista...
    Ili stavite Vojvodinu na noge ili idite više što dalje od nase Voše...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport