POKS: Direktor Instituta lično da garantuje za ispravnost vode za piće u Novom Sadu

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) zahteva od direktora Instituta za javno zdravlje Vojvodine da lično garantuje da je voda za piće u Novom Sadu ispravna.
POKS: Direktor Instituta lično da garantuje za ispravnost vode za piće u Novom Sadu
Foto: Pixabay
Kako navode, traže da direktor lično, a ne institucija kao takva, garantuje da je voda za piće ispravna iako je vanredna analiza pokazala da valjkasti crvi nematode postoje u malim količinama.
POKS podseća da punih 14 godina nije bilo ovog parazita ni u malim količinama u novosadskoj vodi "jer su uložena zlatna sredstva da se on eliminiše".
Dodatno pitaju i kako je došlo do pojave valjkastih crva u pijaćoj vodi u Novom Sadu kada su u Fabriku vode, Postrojenje za preradu i distribuciju vode uložene desetine miliona evra za postrojenje za ozonizaciju i gau filtere sa aktivnim ugljem.
 
POKS traži javno izvinjenje zbog toga što su optuženi za širenje lažnih vesti.
  • Breeeeee

    22.08.2024 10:21
    Treba
    Direktor da odgovara za istinitost podataka i stavljen svoj potpis bez strančarenja i politike.Ni po babi ni po stričevima već struka i znanje ako je imate....jojojojo
  • Đorđe Tičerić

    21.08.2024 23:14
    Za Piskarala
    Brus i Hannah : Jedite kašikama
  • Zoran

    21.08.2024 09:11
    Poks,šta je to? Jel su to oni koje je SNS izbacio iz gradske uprave?I koji deo se to javlja kad su se podelili.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti