Danas protest "Protiv bagera - za Telepski park": Iako je počela gradnja zgrada, građani ne odustaju

Na Telepu je za četvrtak, 5. septembar, najavljen protest građana koji traže park u tom delu grada.
Danas protest "Protiv bagera - za Telepski park": Iako je počela gradnja zgrada, građani ne odustaju
Foto: 021.rs
Navodi se da su "na zelenoj površini na kraju Bulevara patrijarha Pavla, 31. avgusta, počeli građevinski radovi, čime je ideja o velikom parku, koji građani Telepa godinama traže od Grada, postala još korak dalja".
 
Kako je 021.rs ranije pisao, na delu prostora za koji građani žele da bude park na Telepu, nići će osmospratnica sa skoro 300 stanova.
"Pozivamo sve građane Telepa i celog Novog Sada da se okupimo na lokaciji nesuđenog Telepskog parka da pošaljemo još jednu poruku da 30.000 Telepčana zaslužuje prostor za razonodu i odmor", navodi se u pozivu na društvenim mrežama. 
 
"Ne odustajemo od našeg parka i spremni smo da se borimo i oteramo bagere sa naše poslednje telepske oaze", poručuju građani.
Reč je o zelenoj površini na uglu Bulevara patrijarha Pavla i Somborske ulice.
 
Okupljanje na tom mestu najavljeno je za četvrtak u 18 časova.
  • pajo patak

    05.09.2024 14:28
    @marjan
    Jednima smeta što su Telepčani "glasali za SNS"
    Nisu Telepčani, nego тјелепчани.
  • Steva

    05.09.2024 13:10
    Šta hoće sadašnji park da unište?E pa ne može,mnogo nam je lep parkić.
  • bb

    05.09.2024 11:53
    bb-show
    Ova livada i zelenilo u NS-u tako neprirodno izgleda. Odudara od ostalog betonskog pejzaza. Podrzavam da se i ovo betonira. Sto vise zgrada sa sto vise stanova. Ah, da i da napomenem, sto manje parking mesta, mislim dovoljno je par komada.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Zašto voz Soko i dalje kasni?

Brzi voz "Soko" i drugi putnički vozovi i dalje kasne na brzoj pruzi Beograd Novi Sad, nakon što su prošlog meseca ukradeni kablovi na deonici između Stare Pazove i Inđije.